Stalo sa vám, že ste dostalu informáciu, ktorá vás úplne fascinovala?
napríklad keď si stlačíte pravým palcom tak trošku zospodu zošikma ľavú stranu nosu, tak v nejakej cievke v pravom očnom viečku ucítite tep?....ako viem sú to "fakt veľké" objavy.... alebo myslíte si, že herca do kriminálky miami vybrali podľa toho ako
@9 oblízať si lakeť a dotknúť sa jazykom nosa je nezvyčajné, ale nie nemožné
mňa fascinovalo zistenie, že kravy nevedia zísť dole schodmi, a že keď hodíte z empájr stejt bilding marshmallow, môže to zabiť človeka (čo je údajne hlúposť, ale mne sa to tvrdenie fakt páči )
uz som nasla tu knihu takze uplne supe informacia je ze jeden chlap z francuzka michel motito zjedol v priemere 900g zeleza denne za cely zivot zjedol toto vsetko:
-18 bicyklov
-5 vozikov zo supermarketov
-7 televizorov
-1 par drzadiel z truhly
-6 lustrov
-2 postele
-1 par lyzic
-1 pocitac
-1 male lietadlo
Lazzaro Spallanzani
Nutil zvierata aby zhltli potravu v hadicke alebo jednlo privazoval na spagat a potom ich nutil zvracat. Studoval ako a po natraveni jedlo zmenilo...Experimenty robil aj sam na sebe, jedol vlastne zvratky. Niekedy aj trikrat...
V roku 1963 zacala casnicka lucy McDonald stikutat, a nevedela prestat, presli mesiace, pokusala sa pit vodu dole hlavou, zadrzat dych, dychat do papieroveho vrecuska, jest kusky cukru, priserne sa zlaknut...celkovo vyskusala 2000 pripravkov, navstivila vyse 100 lekarov, chudla 18 kg, musela odist zo zamestnania a nakoniec v roku 1965 po dvoch rokoch prestala stikutat
Sice dam odveci ale to ma jedine napadlo...mali sme ist v lete aj s kolegami na dovolenku na Ibizu a v den odletu resp. 10 min predtym ako som sa chystal nastupit do auta mi dosla sms, ze sa nikam nejde, lebo na zrusili let...do toho mobilu resp. sms som pozeral asi 3 minuty a precital si ju asi 5x btw nakoniec sme skoncili v Barcelone
Dnes som sa cumel na Mythbusters a uplne som zostal hotovy ked overovali mytus ci sa sloni naozaj boja mysi... Tak do slonieho trusu spravili dierku a do nej dali zivu mysku, a ked siel slon okolo tak tu mys z pod toho trusu vypustili a slon zastavil a siel veeelkym oblukom okolo nej! Uplne som zostal vyvaleny ked som to videl xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mňa fascinovalo zistenie, že kravy nevedia zísť dole schodmi, a že keď hodíte z empájr stejt bilding marshmallow, môže to zabiť človeka (čo je údajne hlúposť, ale mne sa to tvrdenie fakt páči )
@nihili s tým marschmallowov to sa mi páči
-18 bicyklov
-7 televizorov
-1 par drzadiel z truhly
-6 lustrov
-2 postele
-1 par lyzic
-1 pocitac
-1 male lietadlo
Lazzaro Spallanzani
Nutil zvierata aby zhltli potravu v hadicke alebo jednlo privazoval na spagat a potom ich nutil zvracat. Studoval ako a po natraveni jedlo zmenilo...Experimenty robil aj sam na sebe, jedol vlastne zvratky. Niekedy aj trikrat...
V roku 1963 zacala casnicka lucy McDonald stikutat, a nevedela prestat, presli mesiace, pokusala sa pit vodu dole hlavou, zadrzat dych, dychat do papieroveho vrecuska, jest kusky cukru, priserne sa zlaknut...celkovo vyskusala 2000 pripravkov, navstivila vyse 100 lekarov, chudla 18 kg, musela odist zo zamestnania a nakoniec v roku 1965 po dvoch rokoch prestala stikutat
Normalne referat som tu spravila
-18 bicyklov
-7 televizorov
-1 par drzadiel z truhly
-6 lustrov
-2 postele
-1 par lyzic
-1 pocitac
-1 male lietadlo
...ten PAR DRZADIEL Z TRUHLY ma dorazil.... DDDD...to sa k tomu ako dostal ??.... DD