tak celkom dost chodim na dlhe prechadzky, plavam obcas beham, pravidelne sa sprchujem samozrejme, kazdy den si umyvam vlasy a davam si aj kondicioner, holim sa, depilujem, lakujem si vlasy aj tuzidlo pouzivam, cistim sa sprchovym gelom aj olejom nakoniec, kazdy den sa kremujem cela, skrabem si paty, davam si peelingy, zabaly tela, masku na vlasy a tvar....a vela dalsieho
vlasy-klasika 1 krat do tyzdna si umyvam,ziadne kondicioneriky alebo podobne krawiny (nasamponujem,umyjem,hotovo)
plet-to len nejake krawy co si myslia ze budu modelky sa staraju o plet...aj tak plet si nikto na nich nevsima
telo-ked si umyvam hlavu tak sa aj osprchujem.....ziadne vonavky,nijaka chemia...nechapem tie baby (a hlavne nie tych chalanov) co pouzivaju rozne kremiky,pletove masky...na co im to do frasa je?!
tak chcela by som znovu začať plávať, inak hrávam akurát tak basket, a tancovala som..a teraz v lete začnem bikovať aa korčulovať sa
o vlasy? tak ako treba..ani nie málo, ale ani nie nejao extrémne..
o pleť? za to môžem Bohovi ďakovať, ale nemám ju problémovú..sem tam nejaká kúra, jedine že sem tam idem kaderníčke a dám si depilovať hornú peru a vytrhať obočko..
tak športujem a vôbec hýbem sa dosť ..či už so psom, alebo chodím každý týždeň behať + občas plávanie a v zimnom období lyže a snowboard vlasy si umývam každý druhý deň kvalitným šampónom, dávam si kondicionér, občas masku na vlasy a po umytí si na nich vždy nastriekam Guardian Angel a pravdaže si ich češem každý deň pleť si čistím každý deň ráno a večer a používam krém, zuby si čistím ráno a večer po dobu cca 4-5 minút + ústna voda a niť (aké prekvapenie ), a čo sa týka tela, tak sa sprchujem, krémujem, holim...atď.. myslím, že na tom niesom až tak zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pleť si čistím každý deň, zuby takisto - ráno, večer, občas aj medzitým
a každý deň sa sprchujem alebo kúpem, inak nič
vlasy- nefarbím si ich, pouzivam balzamy a sem tam masky
pleť- tak o tu sa staram najviac, dufam ze to neprehanam
telo- no myslim ze tiez v poriadku
no staram sa o seba ano )
vlasy- uz nijak, ked som mal dlhe tak celkom som sa aj staral
plet- vyjebal som sa nato, kedze viem pricinu a nezmenim to
telo-spojene so sportom ale da sa povedat, ze mam dost striktnu stravu
Plet si cistim kazdy den, vlasy umyvam kazdy den.
Ale aj tak si najviac potrpim na zuby
vlasy-iba umyvanie, ziadne specialnosti
plet-viacmenej to co vlasy
telo-chcel by to viac
vlasy-klasika 1 krat do tyzdna si umyvam,ziadne kondicioneriky alebo podobne krawiny (nasamponujem,umyjem,hotovo)
plet-to len nejake krawy co si myslia ze budu modelky sa staraju o plet...aj tak plet si nikto na nich nevsima
telo-ked si umyvam hlavu tak sa aj osprchujem.....ziadne vonavky,nijaka chemia...nechapem tie baby (a hlavne nie tych chalanov) co pouzivaju rozne kremiky,pletove masky...na co im to do frasa je?!
toť vsio
o vlasy? tak ako treba..ani nie málo, ale ani nie nejao extrémne..
o pleť? za to môžem Bohovi ďakovať, ale nemám ju problémovú..sem tam nejaká kúra, jedine že sem tam idem kaderníčke a dám si depilovať hornú peru a vytrhať obočko..
o telo? holím sa pravidelne, to stačí ?