Nikto vám to nikdy neuverí, ale šťastie je vecou voľby. Môžete byť šťastný hneď. Áno, hneď teraz. Ako? Stačí sa rozhodnúť, že budete šťastný. Nepotrebujete viac peňazí, aj keby to bolo milé. Nepotrebujete schudnúť, aj keby sa vám to asi páčilo. Nič vám ne
ide o priority... clovek je vtedy stastny ak ma vsetko co ma v predstavach..
ked ma clovek predstavu pekneho domu s rodinou... tak si nemoze povedat len ze som stastny... nieco vnutri mu to byt nedovoli... kazdy nieco skryva co iny nevidi a nechce ani aby to videli...
sl
ale inak z dost velkej casti suhlasim s tym co si napisala..
plne súhlasím štastie nám nikdy do života neprinesú peniaze dom ani handry je to iba krátkodobý pocit a po tomto pocite chce človek stále viacej a viacej, je to iluzorna prestava a treba sa zobudiť z tohto metrixu a stavať svet na skutočných hodnotách, až ked si uvedomíme že to štastie a ten vnútorný pokoj máme v sebe iba vtedy dokážeme byť štastný sami zo sebou ! ! !
Stastie si NIKDY nevyberame sami, vzdy su okolo nas urcity ludia ktory chcu aby sme boli stastnejsi/nestastnejsi a skutkami to ovplyvnuju ... aj ked netvrdim ze znacny vplyv nato nema jednotlivec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ked ma clovek predstavu pekneho domu s rodinou... tak si nemoze povedat len ze som stastny... nieco vnutri mu to byt nedovoli... kazdy nieco skryva co iny nevidi a nechce ani aby to videli...
sl
ale inak z dost velkej casti suhlasim s tym co si napisala..
» make-everything-ok.com/...
...a všetko bude ok