Šťastie je proste šťastie. Pocit. Najlepší na svete! Za nič by som ho nevymenila. Raz za čas mávam také obdobia maximálneho šťastia a je to proste geniálne! Ale potom sa vždy niečo pokazí, aj sebemenšia blbosť a je to preč. Jak teraz.
štastie je ked ma nič netrápi , keď som zdravá , šťastná s osobami ktoré milujem ... stastna ked ma netrápi škola a podobne blbosti.... chcem ten pocit aj ked včera celkom bol ale potom sa to samozrejem zvrtlo
stastie ?tak malo pismenok ,ale tak vela znamenaju stastie kazdy v zivote hlada ,ale malokto ho aj najde .....ja som stastna ,myslim tak skutocne stastna ,len par dni v zivote ,asi by sa dali spocitat na prstoch jednej ruky ....
Dovolím si citovať Denisa Learyho: Happiness comes in small doses folks. It"s a cigarette, or a chocolate chip cookie or a five second orgasm. You come, you smoke the butt, you eat the cookie, you go to sleep, wake up and go back to fucking work the next morning, that"s it! End of fucking list.
"Jedine s Nivea Happy time, keď taká voňavá vkĺznem do svojich úžasných šiat, ktoré nie sú nové, lež vypraté v Perwolle a môj manžel umýva riad za mňa, pretože s novou Jarou to ide úplne ľahko (zubatý úsmev)!"
je pre mna strasne zaujimave sledovat tie nazory, lebo nikdy som si nemyslela ze ludia mozu jedno slovo chapat tak rozne ked som sa o tom rozpravala s priatelom, povedal ze prenho je stastie pocit ktory bude mat az ked bude dlhodobo vsetko v jeho zivote podla jeho predstav a naopak zase pre mna je stastie momentalny pocit, ktory sice rychlo moze pominut ale v suvislosti s nejakou spomienkou ten pocit zostava strasne silny
Šťastie je ten stav, keď som maximálne vyrovnaná so všetkým, čo sa okolo mňa deje, ale aj s tým, čo sa stalo v minulosti... vlastne môj momentálny stav
pre mňa sa šťastie skladá z maličkostí, ktoré mi poskladajú deň, z toho je naplnenie, cítite že máte zmysluplný život a v starobe si so slzou na krajíčku poviete že váš život mal zmysel...
často narazím na krátkodobé šťastie, že vyskočím, zapištím a ďalšie dve hodiny si spievam, ale rada by som našla to dlhodobé, ktoré mi prinesie vyrovnanosť samej so sebou, ale ono je to asi aj o pohľade na život, že iní sú šťastní a nepotrebujú na to materiálne prostriedky a pre nás nie je nič dobré, nakydáme na všetko, lebo to chceme mať ešte lepšie... čiže myslím že ono to príde, keď sa zmierim so sebou, zbavím sa žiadostivosti, a začnem vážiť, to čo mám. Asi je to fakt o uhle pohľadu.
Chcela by som fakt vidieť Into the wild, lebo vraj on sa stal sťastným, našiel sa v prírode a vyrovnaný so sebou ukončil život...
podla mna existje viacej druhov stastia: niekto ma stastie v hre a podobnych veciac...to je uplna nahoda..a potom ked je niekto naozaj stastny...to si clovek vytvara sam a u kazdeho je to ine Ja som napriklad stastna ked krasne svieti slnko a mozem sa ist prejst a obdivovat prirodu..vtedy som dokonale stastna
stastie je ked je vsetko tak ako ma byt..ked niesi ani prilis dole ani prilis hore..lebo ked si dole tak stastny niesi a ked si hore tak cakas kedy sa to vsetko dobabre...proste taka pohoda je najlepsia
Šťastie. moje doterajšie možnosti mi pomohli vytvoriť si nasledovný názor.
Zopár rokov mi ľudia tvrdili a žiaľ, stále tvrdia, že to je , keď môžeš niekoho objať, ke´D máš všetko, po čom si túžila, keď máš veľký dom a rodinu... Akosi som tomu verila a snažila sa robiť všetko preto, aby som i ja mala "to šťastie". Potom však, vdaka knihám a pár nepríjemným udalostiam sa mi podarilo zmeniť názor. Moja cesta za šťastím je takzvaný Battle for the sun. Śťastná budem na lúke, ležiac v tráve , s mravcami vo vlasoch. Točiac sa na lúke, bosá chdiac v daždi. Šťastná budem, ked dokážem uskutočniť všetko, po čom túžim. Ked už nebude predo mnou ľudská stena, stena dnešného sveta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ako pocit by som povedal v skratke že to predstavuje vnútornú rovnováhu a radosť.
často narazím na krátkodobé šťastie, že vyskočím, zapištím a ďalšie dve hodiny si spievam, ale rada by som našla to dlhodobé, ktoré mi prinesie vyrovnanosť samej so sebou, ale ono je to asi aj o pohľade na život, že iní sú šťastní a nepotrebujú na to materiálne prostriedky a pre nás nie je nič dobré, nakydáme na všetko, lebo to chceme mať ešte lepšie... čiže myslím že ono to príde, keď sa zmierim so sebou, zbavím sa žiadostivosti, a začnem vážiť, to čo mám. Asi je to fakt o uhle pohľadu.
Chcela by som fakt vidieť Into the wild, lebo vraj on sa stal sťastným, našiel sa v prírode a vyrovnaný so sebou ukončil život...
Zopár rokov mi ľudia tvrdili a žiaľ, stále tvrdia, že to je , keď môžeš niekoho objať, ke´D máš všetko, po čom si túžila, keď máš veľký dom a rodinu... Akosi som tomu verila a snažila sa robiť všetko preto, aby som i ja mala "to šťastie". Potom však, vdaka knihám a pár nepríjemným udalostiam sa mi podarilo zmeniť názor. Moja cesta za šťastím je takzvaný Battle for the sun. Śťastná budem na lúke, ležiac v tráve , s mravcami vo vlasoch. Točiac sa na lúke, bosá chdiac v daždi. Šťastná budem, ked dokážem uskutočniť všetko, po čom túžim. Ked už nebude predo mnou ľudská stena, stena dnešného sveta.