Chcete aby som spočítal počet STATUSOV/BLOGOV/FOR/OBRAZKOV v jednotlivých rokov od založenia birdzu až po rok 2022 a znázornil to v grafe ? Zaujíma vás to, a pozriete si výsledky ?
Tak pošli, aj tak za víkend čo som tu nebol pribudlo bezomňa len veľmi málo statusov. Jedine ja to občas nelichotivo "oživím", keď sa začnem niečo pýtať, čo sa zdá u mňa normálne, ale vy sa na tom začnete smiať.
Nemám ešte čo posielať, kedže som s tým ešte nezačal. Bude to trvať veľa hodín zhromaždiť a spracovať tieto dáta. Tak chcem aspon vedieť, či je o to tu na birdzi vobec záujem, lebo nemám moc motiváciu robiť niečo o čo nie je záujem... na to slúži ta anketa, aby sa v nej vyjadril názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nemám ešte čo posielať, kedže som s tým ešte nezačal. Bude to trvať veľa hodín zhromaždiť a spracovať tieto dáta. Tak chcem aspon vedieť, či je o to tu na birdzi vobec záujem, lebo nemám moc motiváciu robiť niečo o čo nie je záujem... na to slúži ta anketa, aby sa v nej vyjadril názor.
Nebude.
@Suicidalpancake
Budem.
@sajzousko @7
???
A prečo si vlastne zahlasoval za "nie" ?