Samozrejme, nemyslím kopanie nohami, skôr také "elektrické" kopnutie... Stáva sa vám to ? Ako často ? Viete čo to spôsobuje ? Pretože v poslednej dobe ma kope skoro všetko čoho sa dotknem, teda nie že by to bolelo abo čo, ale ide mi to na nervy, keď sa mi
mne sa to tez stava, dost casto ked idem nekde z venku kde je kosa do vnutra do tepla a ked sa dotykam nekeho tak tez "kopem" hlavne pri bozkavani mi to vadi
Ja tiež v poslednej dobe... Idem sa večer v práci prezliecť, dotknem sa kovového vešiaku a dostanem šok. Idem vystupovať z autobusu, chytím sa tej kovovej tyče pri dverách a zase...
Občas to je fakt znervózňujúce
Niekde som minule čítala, že dlhšie vlasy sa zvyknú v zime viac nabíjať statickou elektrinou. Nepamätám si ako to odôvodňovali, ale možno je z podobných príčin aj toto zapríčinené zimou?
mňa už od malička častokrát a teraz sa mi to stáva každý druhý deň, keď som namiesto vo svojej izbe v obývačke...vždy, keď z nej odídem, tak ma niečo kopne, od noťasa cez tečúcu vodu až po dvere a dnes sa mi stalo, že som len prechádzala dverami, ničoho som sa nedotýkala a kopla ma zárubňa od ktorej som bola minimálne 10cm vzdialená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
pre istotu choď k neurológovi
@corvuscorax mňa hlavne pec
ale 20x denne? a čo ty máš solárny panel na chrbte?
@rheia jo, to sa mi tiež stáva ...iskry jak zo zástrčky
@matus123 to bude láska
@corvuscorax kiežby sa to dalo :/
@magorka veď skús zhasnú tvetlo, chytiť žiarovku, a sústrediť svoje "kopanie" na ňu... možno sa rozsvieti
Občas to je fakt znervózňujúce
Niekde som minule čítala, že dlhšie vlasy sa zvyknú v zime viac nabíjať statickou elektrinou. Nepamätám si ako to odôvodňovali, ale možno je z podobných príčin aj toto zapríčinené zimou?
Všímam si že väčšinou na eskalátoroch tuším