ok tak sa aj ja postazujem.. do pice.. bojim sa .. a mrte ...
neska sme s kamoskou boli v meste zo skoly predavat UNICEF hovadiny ... riaditel- fyzikar o tom asi nevedel.. vraj na fyzike zuril... zevraj je to od nas vysmech skoly.. ... a vraj tresol dvermi .. do paze.. ~_~ on je celkom kludna osoba inak .. bojiiiim sa.. nechcem aby mal na mna zasadnute do konca 4. triedy .. on je uz dost stary .. cize .. to sa da cakat POMOOOOOC
@darklady666 Myslím že ťa môžem ubezpečiť že tvoj katastrofický scenár nenastane...
O tom riaditeľovi síce nemám práve najlepšiu mienku, ale viem že v škole sa diali kadejaké veci a ľudia boli uňho "na koberčeku" nespočetne veľa krát kvôli úplným blbostiam ale nikdy som nepočula že by to niekto fakt schytal. A navyše ťa môžem potešiť, lebo on si na fyziku berie len prvákov (Aspoň tak to fungovalo "za mojej éry" a neočakávam že by sa to medzičasom zmenilo)
ja sa stazujem na to ze je piatok a ja trčim doma.. : disappointed: uz je tomu druhy tyzden a to sa mne nestava casto... no zial rodinny zalezistosti su dolezitejsie nez zabava vonku...
nenavidim dejepis ta ucitelka j e tak traapna ucim sa ako...a z pisomky mam 3 ,to nie je normalne to co bolo v zosite bolo aj na tom papiery a ona my da kludne za to len paru bodov....a zas mi vychadza 3 .......nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja sa absolutne nestazujem , skola pohoda, 23.12. som si z tolkej radosti dala predtermin , zivot v pohode a bude este lepsi , keby som zacala svoj optimizmus predavat, tak nenormalne zbohatnem (to ako vazne), o tyzden idem konecne na vyjazd do mesta s kamoskami z gymka, ktore su teraz kde-kade rozlietane..
jedine sneh mi chyba .. + tie modre blikajuce velke ozdoby by som z mesta dala prec a bolo by to dokonale
Dobre... tak ma štve môj brat... nič nerobí v domácnosti, je drzý, hnusný, protivný... a lenivý jak hovado!!! nemôže ani svetlo zasvietiť, hoci je pri vypínači... bože, ja s ním už nevydržím...
ale tiez som pocula ako spoluziacke n ahodine do oci povedal ze je falosna a svojim vystupovanim klame.. snazi sa posobit inteligentne ale nieje.. ~_+"
spoluziacka je super holka, mudra, jedine ta pisomka sa ani jej nepodarila
ja som uplne stastna lebo som si kupila konecne zimnu bundu mi nebude zima takze super ...len by som chcela, aby bol na vianoce sneh, a aby som este dostala daco pod stromcek...nejaku knihu, ktoru chcem a nejake blbosti..ale pochybujem..a chcela by som este aby zajtra nebola nemcinarka v skole...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
neska sme s kamoskou boli v meste zo skoly predavat UNICEF hovadiny ... riaditel- fyzikar o tom asi nevedel.. vraj na fyzike zuril... zevraj je to od nas vysmech skoly.. ... a vraj tresol dvermi .. do paze.. ~_~ on je celkom kludna osoba inak .. bojiiiim sa.. nechcem aby mal na mna zasadnute do konca 4. triedy .. on je uz dost stary .. cize .. to sa da cakat POMOOOOOC
O tom riaditeľovi síce nemám práve najlepšiu mienku, ale viem že v škole sa diali kadejaké veci a ľudia boli uňho "na koberčeku" nespočetne veľa krát kvôli úplným blbostiam ale nikdy som nepočula že by to niekto fakt schytal. A navyše ťa môžem potešiť, lebo on si na fyziku berie len prvákov (Aspoň tak to fungovalo "za mojej éry" a neočakávam že by sa to medzičasom zmenilo)
zatial nic viac
vlastnim 3 gitary, jedna z roku 1970 za 800Kcs, moja normalna, a nova elektrika, ktoru vlastnim na obmedzeny cas teda je pozicana dlhodobo
jedine sneh mi chyba .. + tie modre blikajuce velke ozdoby by som z mesta dala prec a bolo by to dokonale
uff.. koniec
ale tiez som pocula ako spoluziacke n ahodine do oci povedal ze je falosna a svojim vystupovanim klame.. snazi sa posobit inteligentne ale nieje.. ~_+"
spoluziacka je super holka, mudra, jedine ta pisomka sa ani jej nepodarila