Ani moc nie nemám rada hanblivých ľudí,sú to to taký tichý,utiahnutý ľudia do vlastného sveta .. akoby nemali chuť do života ,neviem no ..moc ich nemusím
no ja som tak trošku hanblivá ale potom o taku hodinku sa zvyknem rozkecať..ale tí čo ich poznam dlho no tak pri nicih to je iné,tam ako furt smiechy.... no ja neviem v škole som skôr taky extrovert a inde si pripadam byť taka hanblivka uzavreta
No napríklad ja... Som velmi hanbliva! Proste mmam problem V prostredi kde nikoho nepoznam ja sa velmi hanbum... neviem zacat komunikaciu... Som skor tichsia ale ked si pisem cez net tak ani nie.... ked sa mam niekto nieco spyta tak sa zacnem cervenat (teda aspon ja citim ze mam horuce lica) asi za to moze to moje nizke sebavedomie
Pred kym a pred cim sa ludia hambia, pred inymi ludmi ? Ak ano =>
Mohlo by to byt aj takto ....
teoria:
Je to v mysli cloveka, ze robim nieco (som/citim sa niecim) s cim nie som 100%
stotozneny, pripadne s cim nie je stotoznene okolie, alebo vysledok mojho
chcenia moze byt kompromitovany inou osobou od ktorej vela ocakavam
a ja si to uvedomujem a to vyvolava pocit hamblivosti ? Ked je toho ,ale uz vela, tak potom to moze prerast do tazko zvladatelnych komplexov.
A nemyslim si o nich nic zle, len tolko, ze niekedy takyto ludia pridu o vela zaitkov , ci uz negativnych ci pozitivnych ,ale koniec koncov budujucich , formujucich nase osobnosti ... myslsim tie normalne zazitky, nie traumy.....
Ale to je skor uz ten extrem a tu sa jedna o hamblivost,no nie?
jaaa tiez tak ze sa hanbiiim v new prostredii..aj v skole ked som isla na gympeel tk prve tyzdne som bola uzavretaa...aaa teraz tam bavim celu triedu..to treba len zvyk :p
hm no tak xD som exot to treba uznat xD
nehambim sa takmer... podotykam xD takmer nikdy xD
ale v uplne najbizarnejsich situaciach sa dokazem tak hambit ze je to az nepochopitelne xD xD xD xD
ak ide o neake vystupenie pred publikom, neaky koncert, scenky, rozhovor s novinarom, alebo ked ss)
ale obcas pridu take situacie, ze sa totalne zablokujem a nic xD ani slovo zo seba nevydam a je to koniec potom xD a nastavaju trapasy xD
Ja som veeeľmi hanblivá Ale to fakt brutálne... len skoro nikto to o mne nevie každý si o mne myslí, že som extrovert, ale opak je pravdou... je pravda, že sa snažím nadväzovať rozhovor, keď viazne, a že keď je ticho, každý sa obracia s nádejou na mňa, ale necítim sa vtedy priam najlepšie som hanblivá, ale kecám, pretože ticho mi príde ešte trápnejšie
já nie som hanblivá ale moc nekecám a dokážem si vytvoriť kvalitné vzťahy s hanblivými tak, aby sa predo mnou hanbili menej a mám kamošov niektorých, čo sú hanbliví úplná pohodka
Ja som hanblivý chlapec, ale len v oblastiach, v ktorých si neverím V spoločnosti si to o mne nemyslia, lebo som ukecaný hrozne Ale tak kto ma pozná dobre, tak vie o čom hovorím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A inak @4 takisto aj ja.Presne takisto...
Mohlo by to byt aj takto ....
teoria:
Je to v mysli cloveka, ze robim nieco (som/citim sa niecim) s cim nie som 100%
stotozneny, pripadne s cim nie je stotoznene okolie, alebo vysledok mojho
chcenia moze byt kompromitovany inou osobou od ktorej vela ocakavam
a ja si to uvedomujem a to vyvolava pocit hamblivosti ? Ked je toho ,ale uz vela, tak potom to moze prerast do tazko zvladatelnych komplexov.
A nemyslim si o nich nic zle, len tolko, ze niekedy takyto ludia pridu o vela zaitkov , ci uz negativnych ci pozitivnych ,ale koniec koncov budujucich , formujucich nase osobnosti ... myslsim tie normalne zazitky, nie traumy.....
Ale to je skor uz ten extrem a tu sa jedna o hamblivost,no nie?
@4 tak isto aj ja
nehambim sa takmer... podotykam xD takmer nikdy xD
ale v uplne najbizarnejsich situaciach sa dokazem tak hambit ze je to az nepochopitelne xD xD xD xD
ak ide o neake vystupenie pred publikom, neaky koncert, scenky, rozhovor s novinarom, alebo ked ss)
ale obcas pridu take situacie, ze sa totalne zablokujem a nic xD ani slovo zo seba nevydam a je to koniec potom xD a nastavaju trapasy xD