No môj kolega je dosť ehm spoločensky tak by som sa bála že niečo pri konzumácii chytím.
A predstava jesť delfína mi je
Takze ako to vidím čisto hypoteticky umriem od hladu...
zdochlinu by som už nechcela jesť a delfína by som nedokázala zabiť ale keby tam bol so mnou ešte niekto, kto by ho zabil a naporcoval, tak by som si dala
Odhliadnuc od toho, že by som nedokázala zjesť niekoho, koho som poznala, jeho telo už je v rozklade, takže ani zo zdravotného hľadiska by som to nerobila.
Skamaratil by som sa s delfinom dostal ho do mora a on by mi nosil chutne rybky a kolegu by som hodil do mora aby ho zozral zralok a aj ten by bol moj kamos potom takze by sme bola jedna velka stastna partia a robili by sme kazdy vecer opekacku na plazi
delfína a aj to len preto že by som nemal odvahu vŕtať sa a spracovávať ľudské mäso ... iné by bolo keby mi ho niekto pripravil to by som radšej zjedol toho človeka predsa len je už mŕtvy a chudák delfín živý , jemu by som pomohol
ja by som hlavne nikdy nelietal cez opustené miesta sveta...ale keby sa mi už toto stalo,čo je nereálne na 99.99 percent, tak jasné, že by som zjedol delfína... predsa niesom nejaký kanibal, čo žere ľudí, aj keď už nežijú , aj keby som bol neviem ako hladný človeka by som nezožral
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A predstava jesť delfína mi je
Takze ako to vidím čisto hypoteticky umriem od hladu...
zjedla kolegu, delfína odtiahla späť do mora
delfíny sú inteligentné, z vďačnosti by mi nosil ryby a mala by som trvalý zdroj stravy
Na druhú stranu - delfín znie ako mňamka.