Najradsej na svete! Brno je uplne super a idealne vo vsetkom pre mna, chcela by som tu ostat navzdy.
Aj ked to vobec nie je cool chciet zit v zaostalom trapnom cesku ze
Ale aj tak tu navzdy ostat nemozem tak to je jedno no
Nie lebo vsetko je v kopcoch rozhadzane, . bud idete do kopca, alebo dolu kopcom ktovie ake by to bolo v Nitre. Ale tak mne by vyhovovalo asi jedine nieco primorske cize snivajme kde by som po skole sla na plaz kvasit a pit orandžadu a okukavat beach boys Cize zaprdena BB ujde, ale viac menej uz mi pride okukana, a mala a hlavne v kopcoch!
Študujem v Bratislave. Nie je to extra krásne mesto, ale je tu všetko, čo človek potrebuje. Akurát ja potrebujem viac tepla, slnka, vody, takže to budem musieť ešte pár rokov pretrpieť. Hádam len pár rokov.
Paci sa mi Brno velmi, ako studentske mesto ne podla mna uplne dokonale, nic mi nechyba.. ale ostat by som to nemohla urcite, nenavidim masy ludi na jednom mieste, ked idem po Ceskej, prestupujem na stanici, som v obchode strasne moc uplne hrozne ma vytacaju ludia okolo, je ich milion, nenavidim tooo
takze pocas studia fajn, potom uz nikdyy, ziadne velke mesto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Aj ked to vobec nie je cool chciet zit v zaostalom trapnom cesku ze
Ale aj tak tu navzdy ostat nemozem tak to je jedno no
a áno. neviem si predstaviť lepšiu voľbu ako Brno. ^_^
takze pocas studia fajn, potom uz nikdyy, ziadne velke mesto