Podľa mňa kokotina. Obdivujem tých, čo športujú a myslia aj na tých, čo sú doma rozkvasení na sedačke, aby aj oni z toho niečo mali. Ale akože ak chceš robiť videá profesionálne tak je to good, dokonca aj film s tým už bol natočený.
@1ggy nie profesionálne, ale na pamiatku. Potom by som to zostrihal nejako jednoducho(aspoň by som sa s tym naučil robiť)a uplodoval na youtube napr.
Sebaprezentácia. Pamiatka. Lebo z pamäte ti zmizne množstvo dobrých zápasov už po roku dvoch... a množstvo sa prepíše inými. Škoda nemať žiandu pamiatku na to.
@wistingher aha chapem. no pokiaľ ti ide o kvalitu tak je to fajn. Je to dosť cool vec ale osobne, svoje peniaze by som za to nedal aspoň nie na takéto používanie
Keď chceš videá na pamiatku, tak si kúp niečo spoľahlivejšie. Gopročky majú dosť problémy. Ja mám skúsenosť s tromi a všetky sa vypinali, zamrzali, nenahrali napr zvuk. A to všetko s odporúčanými pamatovkami.
@fukaj čo je spoľahlivejšie a lepšie ako Gopro? ... Čo mi nahrá aspoň 90-120fps na 1080p ?
Sú nejaké športové kamery ale to je kadejaká značka a práveže o tých viem, že sú to len také náhrady GOPRO, lacné napodobeniny.
Osobne mi na Gopro aspon z popisu vadí, že vydrží iba 1,5 hodiny. Čo je prakticky jeden zápas. To je dosť krátko podľa mňa. Keby aspoň 5 hodín výdrže ale 1,5 je dosť málo.
@wistingher Ja som mal dve, stvorku session a hero. A kamarát mal novsiu neviem presne ktoru, zrejme 7. A vsetky mali +- tie iste problémy. Je toho plny internet nebol to len vadny kus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
dá sa to potom predať, či ako rýchlo bude hodnota klesať ?
Nemá niekto odsledované ?
Sebaprezentácia. Pamiatka. Lebo z pamäte ti zmizne množstvo dobrých zápasov už po roku dvoch... a množstvo sa prepíše inými. Škoda nemať žiandu pamiatku na to.
Sú nejaké športové kamery ale to je kadejaká značka a práveže o tých viem, že sú to len také náhrady GOPRO, lacné napodobeniny.
Osobne mi na Gopro aspon z popisu vadí, že vydrží iba 1,5 hodiny. Čo je prakticky jeden zápas. To je dosť krátko podľa mňa. Keby aspoň 5 hodín výdrže ale 1,5 je dosť málo.