Davu ľudí... vždy mám pocit že sa na mňa každý pozerá a komentuje všetko čo spravím.. neviem sa vtedy chovať prirodzene.. aj chôdzu kontrolujem.. či moc nehýbem rukami a nejdem prirýchlo a tak
A potom výšok a to mám traumu z detstva ked som ako štvorročná mala prasknutú lebku, zlomenú klúčnu kosť a stavce na chrbtici po páde zo starých schodov na chate...
bojím sa chorôb a smrti, už len z princípu že to vo mne niečo zlé vyvoláva...a mám panický strach z masáží a zistila som, že v medzinárodnom zozname fóbií sa tento druh nevyskytuje, čo ma patrične štve...
asi najviac toho aby sa niečo nestalo s mojími blízkými,to by som neprežila. smrti? nepremýšľam nad nou v negatívnom zmysle,skor rada rozmýšľam čo by asi nasledovala po nej ale určite niesom taka zvedava aby som si to vyskúšala hned potom sa samozrejme bojim taých blbosti ako pavúkov,hororov a roznych...hm...ale v poslednej dobe som sa dosť bála konca sveta v 2012 pretože som čítala kadejake články a proroctvá takže...
bojím sa pavúkov...a hadov potom sa bojím,keď mám pocit že niekto je v noci pod mojou posteľou a čaká dokedy zaspím aby ma mohol zavraždiť bojím sa,že stratím pre mňa dôležitých ľudí a rozchodu...
najviac sa bojim co by sa bolo stalo keby sa mi nieco stalo a umrel by som ako by to potom niesla mama .. ci nie velmi tazko ... toho sa najviac ja osobne bojim, inak nemam pred nicim strach .. neni dovod
bojim sa tmy a chrobakov chrobaci su nechutny a tmy sa bojim lebo nic nevidim a neviem co mam cakat, najhorsie je ked je noc, burka, vypadne prud, vsade je tma a ja este viem ze niekde v izbe je chrobak, to ma ide slak trafit
ale bojim sa aj duhov, preto nerada spim sama, vlastne este NIKDY som nespala sama v celom dome/byte, vzdy tu niekto som mnou bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
bojím sa cudzích ľudí
ale najviac, to je úplne panický strach toto, sa bojím hadov :o
A potom výšok a to mám traumu z detstva ked som ako štvorročná mala prasknutú lebku, zlomenú klúčnu kosť a stavce na chrbtici po páde zo starých schodov na chate...
a potom mám strach zo strachu a z kritiky
ale bojim sa aj duhov, preto nerada spim sama, vlastne este NIKDY som nespala sama v celom dome/byte, vzdy tu niekto som mnou bol