Zdravím, prosím o pomoc: Som už chorý 2 týždne užívam ATB a mám strašne silný vlhký kašeľ a keď zakašliam tak ma strašne začne bolieť v pluciach úplne že silno. Rodičom som to ešte nepovedal lebo sa bojím že mám zápal plúc. Ďakujem za všetky rady!
sa hlavne dobre vylieč, daj sa preliečit tak na 1 - 2 týždne hoc aj do špitálu nech ta vezmú..
taký by bol ideálny stav..
a realita na Svk je taká, že tu bude každý muklovat za pár halierov, tahat škatule v Lídli, a pred všetkými bude mat *úsmev Mikimauza, aj keby mal už-už umret a smrt na jazyku..
Rodičia vedia že som chorý mám totiž angínu ako by som inač ostal doma. Lenže som im nepovedal o tých plúciach lebo ma začali bolieť tak včera... Ďakujem
@wanted925 pľúca samotné nebolia, bolia ťa pravdepodobne priedušky... môže to byť všeličo, aj predzvesť zápalu pľúc, ten môže byť v horšom prípade aj bakteriálny... a ten je nebezpečnejší. V každom prípade, aj vírusový môže viesť k zápal. ochoreniu celého tela aj k zlyhaniu dýchynia a srdca, takže nemáš o čom uvažovať - povedz im to a k lekárovi...
Hmm, divná generácia to z nás rastie, keď namiesto normálnej komunikácie typu : "mami, oci je mi zle, poďme ku doktorke", sa pýtaš radšej cudzích ľudí na internetovej stránke, ktorí ťa nevidia, väčšina niesú lekári. Čo ti asi tak môžu poradiť? Daj si čaj? Odmeraj si teplotu? Alebo nejakú pofidérnu stránku? Najlepšie urobíš, ak to vašim normálne ako človek povieš a pôjdeš ku doktorovi. Internet ťa nevylieči. Drž sa :letim:
Mladý pán mohol by som vás tu zásobiť množstvom poučiek a rad ale kedže o vašom zdravotnom stave nemám ani šajnu musíte sa uspokojiť s touto odpoveďou
Vo vašom prípade by som sa zdôveril s ťažkosťami rodičom , ak máju záujem aby ste boli zdravý určite s vami navštívia lekára ktorý zhodnotí váš zdravotný stav ,urobí potrebne vyšetrenia a zvoli vhodnú liečbu aby vaše ťažkosti čo najrýchlejšie odzneli
V prípade že budete vaše problémy ignorovať a zatajovať môže neliečený stav ohroziť vaše zdravie na cely život a dokonca vám privodiť aj smrť
@wanted925 Tak zodvihni mobil a zavolaj A ak ti môžem poradiť, na nete sa zdôveruj radšej s menej podstatnými vecami, ako napr. kde do školy, atď.. ale predsa to je tvoja vec
každý večer si daj pred spaním na 20 minút na telo hlinu. Nepomôže to, ale mal by si si začať zvykať. Podľa mňa si chytil pľúcne chlamídie acidophilus pilloris
@wanted925 Dalej rodicom nepovedz o plucach a mozes si predobjednat svoju truhlu do hrobu.tvoj problem treba liecit lebo ta to zabije ak si myslis ze to len tak prejde tak si na omyle
choď k lekárovi nech ťa pošle na RTG aby si vedel či je to zápal pľúc..ten treba začať liečiť čím skôr..ja som teraz preležala so zápalom pľúc skoro mesiac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a mas 14 a si svojpravny?? masti za rodicmi a k lekarovi!!!
to mate v cadci taketo zvyky?
sa hlavne dobre vylieč, daj sa preliečit tak na 1 - 2 týždne hoc aj do špitálu nech ta vezmú..
taký by bol ideálny stav..
a realita na Svk je taká, že tu bude každý muklovat za pár halierov, tahat škatule v Lídli, a pred všetkými bude mat *úsmev Mikimauza, aj keby mal už-už umret a smrt na jazyku..
Vo vašom prípade by som sa zdôveril s ťažkosťami rodičom , ak máju záujem aby ste boli zdravý určite s vami navštívia lekára ktorý zhodnotí váš zdravotný stav ,urobí potrebne vyšetrenia a zvoli vhodnú liečbu aby vaše ťažkosti čo najrýchlejšie odzneli
V prípade že budete vaše problémy ignorovať a zatajovať môže neliečený stav ohroziť vaše zdravie na cely život a dokonca vám privodiť aj smrť