Prišla mi sms že let mešká cca 2-3hodiny tak som na letisko prišla neskôr a už nebola otvorená prepážka na odovzdanie batožiny. Nejak som to ale vyštráchala, kufor označili a zobrali.
Samozrejme ale do cieľovej destinácie nedorazil...
Boli sme s rodinkou na dovolenke v Bulharsku, keď sme prileteli naspäť do KE, jeden kufor k nám dorazil a druhého nikde. Naši v tom kufri ešte navyše aj prevážali enormné množstvo cigariet, keďže v Bulharsku stoja asi o polovicu menej ako u nás, tak sme sa im s bratom smiali, reku že to je isto karma za pašeráctvo O pár dni sme zistili, že kufor omylom poslali nejakým iným letom tuším do Krakowa, ale nakoniec sa našiel a šťastne dorazil k nám aj s celým pašeráckym obsahom
Minulý rok som prvýkrát letel lietadlom a samozrejme hneď mi niekto vzal kufor, ktorý vyzeral rovnako ako jeho (až na to, že na mojom bola menovka a zámok). Asi 15-20 minút sme čakali pri tom bežiacom páse, ale našťastie si to ten dotyčný všimol a vrátil ho.
Išiel som do Mexika, v Mníchove bola evakuácia letiska a môj kufor sa nedostal do lietadla, v Los Angeles som ho nenašiel na páse, vyplnil som sťažnosť v Mexiku, zostal som len s príručnou, takže som si musel nakúpiť oblečenie, strávil som hodiny na infolinkách lufthansy a united, ktoré mi tvrdili protichodné informácie, nakoniec však bol kufor celý čas v Mníchove, keď som už letel domov, tak mi ho poslali do LA a do Mexika, potom do Viedne a šťastlivo sa ku mne pár dní po mojom návrate dostal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Samozrejme ale do cieľovej destinácie nedorazil...