Na jednu by som chodila,len v meste bola súkromná kde sú uniformy tak som to zabalila...
Nie je to ťažké a je to fajn. Podľa mňa dobrá škola,ak máš na to predpoklady... ( nemyslím len predpoklady štúdijné ale aj do budúcnosti,psychika .... )
Ja som tam chodila rok a potom som šla na OA.. je to v podstate to isté a nečakaj zázraky. Podnikať ťa nenaučia a uplatnenie ak nie si šikovná budeš mať rovnako ako z OA - upratovačka, predávačka..
chodím síce na OA ale to, že ťa podnikať nenaučia je totálna blbosť. Určite ťa naučia o podnikaní viac než na hocijakej inej škole, aj keď hej záleží aj na šikovnosti a na tom či ta to bude baviť a chceš sa tomu venovať aj v budúcnosti. A uplatnenie noo v podstate každý ma iné ciele a poznám ľudí, ktorý chodili na obyčajnú OA a zarábajú viac ako moji rodičia dokopy.
Ja som na OP som veľmi spokojná niektroý budúci podnikateľia musia mať vysokú školu na založenie firmy a táák.. no my už to máme zo strednej je to najlepšie ľudia odporúčam GALANTA - OP
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Nie je to ťažké a je to fajn. Podľa mňa dobrá škola,ak máš na to predpoklady... ( nemyslím len predpoklady štúdijné ale aj do budúcnosti,psychika .... )
ČO jedinec hore asi nemá...