Čiže vraciam sa po 4 rokoch na SK zo zahraničia a rovno pôjdem na SŠ. Nebudem robiť monitor, len skúšky na tie školy. Rodičia mi vybrali dve gymnázia kde sa mi veľmi nechce ako i podľa mňa mám nulovú šancu sa tam dostať (iba ak by sa stal zázrak). Proste
u nas na umelecku sa sa mi zda dali robit talentovky este cez august dako ale hodia tam tam kde bude miesto a potom sa da este cez pol rok niekedy prejst na iny odbor ale to u nas neviem ci vsade
no ako mozno aj to by bolo mozne neviem .... ale ja som to myslela tak ako napr. dali k nam spoluziacku co robila tak neskor talentovky a dali ju k nam na fotograficky dizajn ale ona chcela ist na animaciu tak na pol rok robila dake preskusanie a musela odovzdat prace dake a ju zobrali na tu animacnu
Rodičia by si mohli uvedomiť, že si školu vyberáš ty a nie oni. Ty tam budeš štyri roky a ak to nie sú schopní pochopiť, tak im to treba nejako pekne naznačiť..
K téme. Neviem či na to je nejaké všeobecné nariadenie, ale poinformovať sa priamo v tých školách by určite nebolo od veci.
A na ten prestup v polroku by som sa nespoliehal. U nás sa nedá prestúpiť na odbor s talentovými skúškami (design..) počas roka vôbec, až od začiatku ďalšieho šk. roku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
K téme. Neviem či na to je nejaké všeobecné nariadenie, ale poinformovať sa priamo v tých školách by určite nebolo od veci.
A na ten prestup v polroku by som sa nespoliehal. U nás sa nedá prestúpiť na odbor s talentovými skúškami (design..) počas roka vôbec, až od začiatku ďalšieho šk. roku.