Má niekto skúsenosti so strednou zdravotníckou školou a uplatnením v tomto obore?.
Ale chcem sa opýtať že keby som si to neskôr rozmyslela že nechcem ísť ďalej študovať medicínu ale isť na vysokú školu študovať niaky uplne iny odbor ...či je to možné
môj názor je že, zdravotnej školy más malú šancu sa dostať na medicínu ,prijímacie skúšky sú stavané pre gymnaziálny rozsah , na zd. škole sa berie úplne odlišné učivo a je zamerane viac na prach ,paradox je v tom ,že zo zdravotnej školy dnes nemáš nič lebo si len obyčajný asistent a na zd.sestru ti treba ešte nadstavbu ( ale sú aj odbory ako laborant ale to má viac spoločné s chémiou)
ja som tiež bola prijatá za farmaceutického laboranta ale môj sen je medicína tak som sa rozhodla ísť na gympel ,ale na tom sa musí makať aj niečo naviac ako je v osnovách, podla mna by si mala ísť na gympel ( medicína ,právo ,prekladatelstvo ) ,všetko je tak stavané ,na právo ti treba dejepis a NOS-ka ,čo nemáš na zdravotke tuším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov