manpičizmus ! skrátka netreba sa nad všetkým stresovať . cca pred pol rokom som bola totálne v depkách lebo nič som nestíhala a teraz nato kašlem a je mi natotálku dobre
ja som strasne stresovy clovek, co vzdy vyusti do toho, ze nic nerobim. proste sa vystresujem z toho, kolko toho mam a ako nestiham a neviem, kde mam zacat, ze si proste len lahnem na postel a som v strese. co u mna znamena, ze mi je psychicky aj fyzicky zle a proste neviem, co mam robit.
ale snazim sa s tym bojovat tak, ze proste sa prinutim robit vzdy aspon nieco, aby som po malych krokoch postupovala, potom to je v pohode. ale kym sa prinutim, tak to trva strasne dlho a to sa vystresujem este viac. a potom podavam celkom obdivuhodne vykony ale
Väčšinou som v "časovom" strese, lebo sa nestíham učiť do školy. Aj napriek tomu však idem na tréning, lebo tam si myseľ geniálne od všetkého oddýchne a večer potom stihnem do hlavy natlačiť viac ako by som stihla, keby som na ten tréning nešla.
och a zabudla som dodať, že keď som v inom ako časovom strese, tak to je ešte horšie, lebo som nehorázne hanblivý trémista.
keď som tancovala a hrala divadlo, tak som pred každým vystúpením bola dlho dlho dlho na hajzli a na pódium som ledva prišla, čo som šla odpadnúť.
a počas prijímačiek na strednú som sa dogrcala a dostala som nehoráznu hnačku ešte aj
ale s týmto som sa nejak vyrovnala. napr. pri divadle tak, že som si povedala, že ma aj tak nikto nepozná a pozerajú sa na postavu, ktorú hrám, a nie na mňa.
@grietusha ze ja si nelaham do postele ale chodim bezcielne po byte to z casti vsetko ze fyzicky ssa zle necitim asi nikdy kvoli stresu a toto ze v konecnom dosledku nepodavam tie uchvatne vykony ako ty toto sa tam zmestilo
Tiež hovorím, že kým nejde o život, nejde o nič. Najviac ma dokážu ale vystresovať (ústne) skúšky a proste dôležité veci ako prijímačky a maturita, neskôr štátnice. (blee)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Samozrejme nie vtedy ak sa bojím testu v škole to nie
ale snazim sa s tym bojovat tak, ze proste sa prinutim robit vzdy aspon nieco, aby som po malych krokoch postupovala, potom to je v pohode. ale kym sa prinutim, tak to trva strasne dlho a to sa vystresujem este viac. a potom podavam celkom obdivuhodne vykony ale
a ešte ked sa zakecám s kamaratmi. kecame o všeličom a aj zabudnem prečo stresujem
keď som tancovala a hrala divadlo, tak som pred každým vystúpením bola dlho dlho dlho na hajzli a na pódium som ledva prišla, čo som šla odpadnúť.
a počas prijímačiek na strednú som sa dogrcala a dostala som nehoráznu hnačku ešte aj
ale s týmto som sa nejak vyrovnala. napr. pri divadle tak, že som si povedala, že ma aj tak nikto nepozná a pozerajú sa na postavu, ktorú hrám, a nie na mňa.
a tak.
ale je to nahovno, byť stresér
@vsetkynikyobsadenedoboha ktorá časť sú tie 2%, čo ti nesedia?