Cawte ludkovia mam dost velky problem a neviem co s nim, Ide o to ze v piatok a v sobotu som bol na festivale, vyfajcil som sice dost cigariet ale zvykol som takto na akciach vyfajcit vela,nejake dve tri krabicky za tie dva dni,festival skoncil vsetko v p
@0reon0 choď zajtra ku lekárke nech ti dá lístok na RTG pľúc, zrejme máš nejaký zápal. Niektorí ľudia chodia ku lekárom už keď ich trochu bolí hrdlo a ty vykašliavaš krv a nejdeš...
takže od nedele vykašliavaš krv a .... a.... ako zadrhne mi mozog len sa nad tým skúsim zamyslieť.
a nebuď ešte aj kokot s tým v drinku. To by ti tam museli dať nadrvené sklo a nie nejakú rozpustnú drogu aby to aspoň malo šancu ti niečo rozjebať natoľko v pľúcach podľa mňa a ak by si to mal od žalúdku tak by si už dávno grckával fláky zrazeniny.
nechapem, preco by to muselo byt prave od toho festivalu. tak asizeee inkubacna doba ti nieco nehovori? mozno si sa nakazil uplne inak ale chod k lekarovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
preboha wtf kámo?
čo čakáš?
diagnostiku?
i tak ti nik nepovie viac ko lekár
a nebuď ešte aj kokot s tým v drinku. To by ti tam museli dať nadrvené sklo a nie nejakú rozpustnú drogu aby to aspoň malo šancu ti niečo rozjebať natoľko v pľúcach podľa mňa a ak by si to mal od žalúdku tak by si už dávno grckával fláky zrazeniny.
zomriet na to asi nezomries, no hadam sa ti vrati rozum a skoncis s tym humusom..
tak ti treba