Minule som vo východnom Slovensku videl v lese takú studňu asi z roku 1000 ale ľudia tam stále chodili naberať vodu, diera v zemi bola hlboká asi 3 metre a az tam voda a naberala sa takým vedrom na šnúre, ale nebolo tam žiadne oplotenie ani zabrana!!! Cel
cooo? jeziiis .. no čo ti k tomu poviem, je to príroda, na čo zbytočne do nej zasahovať , to už je len pre pohodlnosť ľudí si tam dávať nejaké zábrany aby tam nebodaj spadli. my naporiklad máme studňu iba prikrytu..
ach tá pohodlnosť.
Ja vodu pijem iba pri športe inak len čaj, vodu so sirupom.. čiže mi skôr príde zvláštne že ak tá studňa je z roku 1000 (ako vravíš) tak že už 1013 rokov si do nej chodia naberať vodu a je furt čistá.. (či s ňou len perú veci či ako?)
ja som ti vám bol minule v Taliansku pri mori a to tiež nebolo ohradené, teoretický tam mohol spadnúť tiež hocikto a bolo nie tri metre ale tridsať metrov hlboké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ach tá pohodlnosť.
.
.
precoooooooo?
ľudia čo naberajú asi dávajú pozor a došli k záveru, že zábradlie nepotrebujú. alebo tam už bolo a nejakému dobrákovi sa nepáčilo.