Nechápem ako je možné, že v dnešnej vyspelej dobe niektorí usudzujú vašu orientáciu podľa toho ako sa obliekate. Za to, že si dáte niečo moderné za to ste gay...je to podľa mňa primitívne. Máte s tým aj vy skúsenosti?
@2 blbost podla mna nieje nic zvlastne na to ked niekto sleduje modu a ze co leti. Kde je pravdilo ze gay sa musi obliekat vystredne? Je to totalne debilne pravdilo..a takto sudia len zadubenci
nech si hocikto oblieka co chce, ked mu ej v tom dobre(mam sice vyhrady k štýlu byvalej spolužiacky ale ot by ste msueli vidiet ale proste aj ked to neikto sleduje a bolieka sa moderne a hovoria o nom že je gay, tak si myslim že pokial on sak vie že nie je, tak mu to môže byť jedno.....a ak gayom je, tak už duplom
@6 zaaujimave je ze niekto ma povazuje za kurevnika a niekto za gaya preto si vzdy robim srandu z toho..Ale teraz neriesim seba len tak ma napadla tato otazka takze vseobecne ...
@9 presne ja tiez ..kludne si dam ruzovu koselu ved aj ruzova teraz leti takze mi je to jedno...kosele nosim najcastejsie. Kedysi som riesil aj nazori ludi ze co povedia a podobne ..ale osobne ma to uz nezaujima. hovoria to vacsinou len zakomplexovanci
no aNO JA S TYM MAM SKUSENOST TEDA MNO POVEDZME ŽE PREVAŽNE CHODIM V ČIERNOM A TAK MNO SUKNA KOŠELA A TAK MNO tak isto som išla zase raz do školy a na chodbe ma zastavil zastupca s otazkou že čo to mam oblečene že či mi to nevadi ja som mu povedal aže nie a potom zavolal mojej matke že som satanistka a svojim oblečenim tznechucujem ostatnych a propagujem nacizmus co samozrejme neni pravda z toho som mala doma velke problemy mama mi zatrhla vytvarnu a vynadala a zamkla topanky a zopar sukien ... uverila staremu zakomplexovanemu idiotovi ale čo ma milo prekvapilo boli moji spolužiaci ktorí ked sa to dozvedeli tak prišli všetci v jeden den v čiernom ako povstanie voči zastupcovi juuj lubim ich ....
@20 jezis je to moja vec ked vidim nejakeho chalana v ruzovom obťáhnutom tricku v obťahnutych gaťah napr co chodi jak baba jasne ze si pomyslim ze je to gay,.. a je to moj nazor a ten sa proste nezmeni..
@21 ked dospejes dufam ze pochopis modernu modu ...vo vacsine krajinach je to obtiahnute tricko a gate uz davno normalne ..ja ti nazor nemenim...len neznasam ludi co sudia podla vyzoru su to ti najprimitivnejsi uboziaci
@12 tak toto je presne ten pripad preco by mal byt preboha gay,ze ma na sebe ruzovu?oukej,je to pravda,ze nie je to typicka chalanska farba,ale aj tak,kazdy si na seba berie to,co sa mu paci(alebo co prave udavaju trendy )taketo zmyslanie vazne nepochopim ...
vieš, čo...ja sa tým trápiť nemusím, u mňa nikto nemá šancu zistiť moju orientáciu podľa štýlu obliekania , ja nosím všetko! doslova všetko, od farebných vecí, handier lacných, od známych, vyťahané košele, cez východný vkus, pár kúskov mám aj z vašej generácii, však moja kamoška mi dala minule hento typické so smrtkami a kostičkami triko, až po bizniswoman štýl ešte mi chýbajú šaty, aké mala Éowyn v dvojke PP
no ja nosim co sa mne paci a je mi sum a fuk co si myslia ostatni hlavne aby som sa v tom citila dobre
a ti co si myslia ze chalan je gay ked nosi moderne veci asi este nepoculi o metrosexualoch a o chalanoch ktori sa chcu pacit asi su par rokov pred opicami ako sa u nas hovori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nech si hocikto oblieka co chce, ked mu ej v tom dobre(mam sice vyhrady k štýlu byvalej spolužiacky ale ot by ste msueli vidiet ale proste aj ked to neikto sleduje a bolieka sa moderne a hovoria o nom že je gay, tak si myslim že pokial on sak vie že nie je, tak mu to môže byť jedno.....a ak gayom je, tak už duplom
Ale je pravda, že občas to človeka štve, ale treba sa na to povzniesť.
a ti co si myslia ze chalan je gay ked nosi moderne veci asi este nepoculi o metrosexualoch a o chalanoch ktori sa chcu pacit asi su par rokov pred opicami ako sa u nas hovori