Punkac: ty si asi taky punker ako ja som metalista. Si nemyl skina s nackom. To su 2 rozdielne hnutia. A pokial viem tak skini (Oi-aci) a punkeri su kamarati..
Skini (ti pravi) su hrozbou akurat tak pre mensiny a hlavne ciganov.
myslim si, ze vsetkych skinov by trebalo pozabijat. Uznavaju Hitlera. Ich cele rodiny by som pozatvaral do plynovych komor a pozabijal puskami a potom by som im dal otazku ci sa im to paci.
Idioti.... základný rozdiel medzi skínom a nacistom: skín je PUNKÁČ s hlavou vykosenou uznáva punk... nieje az taká hrozba s nimi sa dá v pohode.... NACISTA je fašista s vykosenou hlavou nosí nemecké a nacistické logá na sebe... a stále sa bijú..... je to velký rozdiel medzi NACISTOM A SKINOM.... tak bacha na resi to je to iste ako rozdiel medzi HEAVY a BLACK METALISTOM
Matez: Vzdycky som si myslel, ze punkaci je ten co ma na halve ciro kohuta. Keby som povedal mojmukamosvi co je punkac, ze je skin, asi by ma vopchal do zachoda.
ono skín a nacek nieje to isté - aj keď si to väčšina tých kváziskinov a náckov myslí. Tiež by sa dalo povedať, že v našej spoločnosti tieto hnutia splývajú. Skini ako NAOZAJ skini nech si robia čo chcú. Ale nacek patrí do kriminálu...
Ježiš však jasne že su hrozbou ked mlatia každeho ktory trochu iný ,mal som tu česť neraz pocítiť ich päste a kulty a raz aj palice ,boxery a reťaze, sú to kokoti že idú piati zo zbraňami na dvoch ,a su hrozbou väčšou ako žltačka na východnom slovensku
Z tohto pohladu je mi uplne ale uplne jedno, kto je aky stylovy, co si urobi na hlave, co na seba natiahne alebo co pocuva. Len sa mi zda, ze cim viac sa niekto snazi takto navonok zviditelnit, tym menej na zviditelnenie ma v hlave.
Takisto je mi jedno, ci ten, kto ma zmlati je punker, skin, nacista alebo niekto iny. Taky ludia su proste vsetci bez rozdielu chuji.
A nenecham si od nikoho nahovorit, ze vsetci privrzenci takychto hnuti vedia, o co tomu hnutiu ide. Ked sa nejaky somar oblecie ako skin a doma si pusti Oi-Punk len aby bol stylovy, tak je to proste chudak. Neda sa potom ocakavat, ze taketo polointeligentne hovado sa bude vediet normalne spravat a tolerovat okolie.
Chcem tym povedat, ze aj ked neviem ako presne specifikujme ako vyzera, co pocuva a co uznava punker, skin a nacista a potom povieme, ze nebezpecni su len nacisti, tak je to hovadina. Nebezpecni su vsetci ti, co maju nasrate v hlave.
Este jedna vec... ale nechcem nikoho urazit ani sa nikoho dotknut... cisto na zamyslenie:
Aky ma zmysel, nechat si od niekoho nadiktovat styl oblecenia, hudbu a dokonca aj nazory? To potrebujeme mat vsetky tie hnutia, aby nam este viac vymetali mozgy? Neviem, ci mi rozumiete...
Velkost cloveka je skor v jeho vlastnych myslienkach a skutkoch a nie v tom, ake ma velke ciro alebo palku.
Tommyhot to celkom pekne napisal(az na tu poznamku ze punkeri fetuju ). Povodne to tak malo vyzerat ako napisal, ale bohuzial v "praxi" to tak naozaj neni. Pokial ja viem tak aj v minulosti v UK(kde skins vzniklo)boli skins rozdeleni na viacero prudov. Bohuzial jeden z nich bol aj fasisticky orientovany. A asi preto sa skinheads casto spaja prave s nimi. Neviem, kto za to moze, ako sa k nam dostal tento vseobecny nazor.
Ked som si tak vsimal tak na slovensku je vacsina skins orientovana tym horsim smerom a tych pravych skins vyznavajucich povodne hodnoty je len velmi malo .
A este si neodpustim poznamku na zakladatela temy. Punkac ako ty by toto mohol vediet
Luboso: ja poznam veeeelmi vela punkerov co fetuju a nakoniec aj ten so Sex Pistols bol fetak..
Inak mam pekne videjko kde na volakej vlakovej stanici abo de to je, mlatia skini (tii pravi) nackov. Fakt pekny pohlad. Myslim si ze na nackov sa inak neda...
ale este daco, prečo sa potom rovnako obliekajú, majú podobný štýl myslenia, proste je ich ťažko rozoznať, ked sa medzi sebou nenávidia??? ved potom by som si myslela, ža patria k sebe a majú tie isté názory.
Luboso: tak ja moc punk nepoznam a ani ma netrapi, ale u nas v Nitre fetuje vacsina punkerov..
No neviem ci sa vola Sid, ale to ten co si spravil tu jazvu na xichte..
Nezabudka: Ako rovnako sa obliekaju? Pravy skini nosili kozenne obtiahnute veci.. A teraz nosia lonsdale ale to neni vobec skinheadska alebo nacisticka znacka, nosia to aj punkeri, a v anglicku to nosi kazdy curak lebo je to jedna z tych lacnejsich znaciek.. Neviem ti povedat ako rozoznas nacka od skina, ale ked stretnem skina tak viem ze to je skin..
ja sa v tom absolutne neviznam,ale zaujimalo by ma,ze ci je na skinoch vobec nieco zle...lebo napriklad SHARP-v pohode.robia nieco co by dakomu prekazalo???
ja len ze ste písali, že sú neni rovnakí aj názory majú iné, tak som chcele vedet,že ako ich rozlísim. Ale to by som sa musela teda asi viacej o to zaujímať, alebo proste ich chápať,neviem..
Ako mne nespravili zatiaľ nič a vlastne celkovo som nepočula, že by zautocili na nejaké dievča, ale raz som videla, jak mlatili fetakov, tak vtedy mi stačilo.
Tommyhot: Netrep. Flaky spomenul SHARPerov. To su tiez skins - SkinHeads Against Racial Prejudice. Tak nehovor, ze vsetci su rasisti, alebo ze vacsina punkacov su fetaci a podobne veci. Hadzes vsetkych do jedneho vreca, a za to iste nadavas inym v teme EMO.
Ako je pekne ze sa tu ujasnilo kto je skin a kto je nacko..az na to ze tie sproste vyholene hlavy malokedy dokazu ten rozdiel pochopit.. a tak sa to zlieva dokopy...ale k teme hrozba jednoznacne su (ako brat hovori-najlepsie by bolo vsetkych neckov vykastrovat nech sa to uz dalej nemnozi...)a vazne len malo z nich vie aky je medzi skinom a nackom rozdiel (aj ked niektore veci som sa tu aj ja podozvedala nove ale kedze nepatrim ani do jendej skupiny dako ma to netrapi) a to preto ze dieta v 10tich rokoch nevie co so sebou od radosti a rozhodne sa ze so oholi hlavu a kupi bomberu a potom sa prida k dalsim podobnym a teraz ich tu mame plne mesto! ajlepsie je ked si nackovia v tej ich suepr krcme pustia hiphop -tp mi uz pripada ako riadny konflikt zaujmov!a potom sa rozhodnu ze sa idu bit s ciganmi ulicu cez policajtov! proste takychto ludi nemam rada a nepochopim a ani o to nemam zaujem..cim ich je menej tym lepsie
Najlepsie na tom vsetkom je ze curaci su najprv raperkovia a neoparky a neviem co vsetko, pridu na strednu tam dostanu na picu od nackov a potom su na druhy den aj z nich velky nackovia. Toto sa stalo mojim spoluziakom. Mali zasrani - kinder nackovia (asi o 4 roky mladsi odomna) sa im vyhrazali ze na nich zavolaju kamaratov (nackov) a kokotkovia spoluziaci sa z toho posrali a uz uznavaju toho fuzateho kokota s ofinkou.. Ako pochopite to aby si 18 rocny nehali srat na hlavu od 14 rocnych zasratych soplackov? Ani keby ma ti ich kamarati biju den noc, tak sa v zivote tak neznizim..
Nackov treba len do plynovej komory jebnut nech vidia ake to bolo..
ci su hrozba? zalezi od toho ze ako sa to vezme...v PP poznam nackov, ktori sa tvaria ako skini a mal som tam jedneho spoluziaka, takze ak nie si drzy, tak sa s nimi da dohodnut...
skini...to nie je hrozba, lebo su to jednoducho ludia, co nemaju proti nikomu nic...skoro
nackovia od skinov prebrali strasne vela a teraz je to dost tazke rozlisit...
je to tazko vsetko toto... ludia by sa podla mna nemali rozdelovat podla skupin(skins, punx, hiphoperi a ine), dnes uz je tolko vselijakych tychto skupin(velmi vela je umelych a nezmyselnych) ze keby kazdy mal niekde patrit a kazdy by sa mal riadit istymi pravidlami, tak by sme sa tu asi pozabijali.
Skini podla mna nie su nebezpecni, nacisti ano. Je to velky rozdiel medzi nimi. No su sice aj taki skini, ktori sa hraju na nackov a biju ciganov alebo tak, ale normalni skini su normalni
Neuznavaju Hitlera. A nackovia ano. To je ten hlavny rozdiel...
Black Angel ale skini mali dovod byt proti cernochom. Tebe by sa ako pacilo keby teba, tvoju rodinu a vsetkych znamych vydrbu z roboty a dosadia tam nejakych ciganov?
neonacitsti a vsetko toto podobne . . .co sa tym vobec zaoberate . .su to ludia s podpriemernym IQ bez zakladneho vzdelania a vy ich tu riesite . . .uplne zbytocne pouzijem ich slovnik su to kkti vsetci do jedneho
+ este ma napadlo . .k neonacistom pochybujem ze niekto z nich vie nieco z dejin 2hej sv. vojny snad len to ze zidia umierali . .ale to ze hitler povedal . . "teraz su narade slovania pretoze maju blizsie k opici ako k cloveku a moznozia sa ako hmyz" . . .ak im nedopina . . keby hitler dokoncil svoje "dielo" teraz by tu neboli ti nasi neonacisti . .akoze fakt dost ubohe
Bože nerozoberaj to ,proste je to rozvrstvené ,sú skinheadi ktorý sú nacionálny ale nie su rasisti a to sú Oijakči ,skinOi! alebo Oi!punk ,máš v tom rozdiel malý a sú to kamoši medzi sebou aj s hardcorakmi ,poznám pár čo hulia aj travu ,potom máš skinheadov ktorý propaguju fašizmus a sú extrémne nacionálny takže sú aj rasisti a sú to skinheadi proste nehovor že nie, lebo takých kokotov som za život vydel nespočetnô
Peter piper: Nie je pravda co pises, ze vsetko za jedno. Je v tom velky rozdiel. Skinhead nie je to iste co nacista a fasista. Uz som raz pisala kto uznava Hitlara a pod... A skinheadi to urcite nie su.
niekto uznava hitlera, aby mohol niekoho dobre ujebat, niekto chodi na futbal, aby mohol niekoho dobre ujebat a niekto dobre ujebe hocikoho len tak. zaklad je ten isty a kto co uznava je uplne jedno
No ved ked vravis, ze zaklad je ten isty, tak potom aj ty mozes niekoho (pouzijem tvoj vyraz - ujebat) a nemusis nic uznavat. V tom s tebou suhlasim, ked si to tak myslel. Ale otazka je dost jasna - ci su skini hrozbou. Ja odpovedam, ze nie su. Potom keby to bolo podla tvojho nazoru, tak je kazdy clovek na Zemi nebezpecny, cize aj skini. Ale myslim si, ze ta otazka bola tak postavena, aby sme sa nezamyslali nad tym, ze kazdy clovek je nebezpecny, ale nad tym, ze ci su priamo skini nebezpecni.
Podla mojho skromneho nazoru je to cele len o skupine ludi, ktora sa potrebuje niekam zaradit a za nieco bojovat, ludi, ktory potrebuju nejake odvodenie svojich cinov, ktori potrebuju byt ovladany nejakymi nazormi.Taki ludia v spolocnosti vzdy budu a aj boli,najcastejsie to budu asi mladi ludia, ktori to proste potrebuju, byt niecim riadeny. Len neviem, ci by to nechcelo nejake nove, viac humane myslienky, za ktore by bojovali ci ktore by uznavali...Takto nic neziskaju, 21.storocie,mozno nieco radikalne este pride,kto vie?
kto mi tu chce tvrdiť že skinhead nemôže byť nacista??? Oikač a skinhead je rozdiel a skinheadi na slovensku su kokoti nacistický ,každé malé decko to vie a vedia to aj tí ktorý mali tu česť sa snimi pobiť
zahadna bo su jebnuty je pekne ze vsetci tu vedia aki je medzi nimi rozdiel ked oni sami to tymi lesklymi hlavami pochopit nevedia..ako skina ktory sa nebije som este nestretla..je mozne ze taki su ze su aj normalny ale nestretla som...tito nackovia a skini a kadejaka ina haved sa to zlieva do jedneho a iba bordel to robi..nevedia co od nudy
mysli,ze pravy skin nebezpecny nieje...aj ked skini maju jednu vetvu naziskinheads.ktory uz vsak podla mna skinheadi niesu pretoze uplne vyvratili a zmenili povodne hodnoty skinheads....a nacek urcite patri do kriminalu...
Skeany su podurovnova entita s takou malou inteligenciou, ze keby ju zmerali, ani inteligencia asi 5 skeanov by nebola taka vysoka ako polovica inteligencie nasho triedneho blbca... Toto hnutie je poriadne podjebnute, sak jeden ma silu za piatych chlapov a este kokoti jedni pouzivaju bejzbalky a boxery.. kokoti..! A utocia este v skupine... ked na jedneho musi jeden poriadny chlap... Su polointeligentní, trpia silným kokotizmom(poruchou/ a podla mna by ich mali odstrániť. Bud zavrieť, alebo ich nejak psychicky preladiť, ved aj to sa dá(bez srandy, niektorý liečitelia to vedia/...
ja si myslim že su to uplne vymlete hlavy vsak aj tak by ich Hitler zabil kebyze este zije a stale vyvolavaju bitky a vitazstvo pre nich je ked 30 napadnu 2 alebo sa 5 pustia do 1 podla mna su uplny chudaci
aj tak neviem naco sa tu onich bavime a niektory sa tu dobreze kvoli nim nehadate su to obycajny debili s ktorymi treba nieco robit lebo toto co stvaraju oni neni normalne vsak ide niaky metalista s kockou a zacnu donho pindat a stale to vyhusti do bitky no ake to uz je ale vzdy je to tak ze nie jeden na jedneho ale 5 na jedneho vzdy to tak je a aj bude oni niesu ferovy a ani nevedia byt su to vymlete mozgy ktore nikdy nikto nezmeni a nic s tim nespravi lebo to uz tak raz je
no myslím, že po tých nespočetných príspevkoch, je už asi každému jasné, aký je rozdiel medzi skínom a nackom...
ALE!!! keď idem po ulici, a ide oproti mne skupina holohlavých chlapov, v tých ich bomberkách, a ja neviem čo ešte... ako mám vedieť, či je to nácek abo skín, hm?? ako to čo všetko čo sa písalo, to ja nezistím z toho ako vyzerajú, ale to ako sa správajú... čiže ked ma zmlátia, dokopú, tak aha fajn ten bol nacek, alebo ako?
ako mne je jedno ako človek vyzerá, hlavné je to ako sa človek správa...
tak ako tiež nemám nejako nič proti punkáčom... a celkovo punku, ale už sa mi párkrát stalo, že som išla v buse a sa tam nasáčkovala tlupa punkáčov, všetci zjavne sfetovaní, že až (tým ale nehovorím že všetci musia byť feťáci) a u takého človeka nikdy nemôžeš vedieť či mu neprepne...
alebo koľkokrát vidím partiu chalanov, žiaden nácek alebo punkáč, čo sa ožerú začnú byť agresívni a sa mlátia...
tým som chcela povedať, že je jedno ako človek vyzerá alebo čo má na sebe, ale to aký je... no len bohužiaľ ja to nemám ako zistiť ked sa na takého človeka pozriem... čiže asi tak...
skini niesu nackovia vy hlupaci....skini,oikaci su ako punkaci....opreco si ich stale mylite s nackami?...nacisti len prebrali styl skinov nic viac a to kto napisal ze skini(tipravi) su hrozbou?...prave ti nepravi...sak si vyhladajte na nete daco o tom aby ste boli mudrejsi
niektori to tu vedia tak totok je len pre tych neinformovanych
Lucyliu89:necitalA som celu diskusiu a neurazam vas......a keby som chcela tak mozem...ale neurazila som tu nikoho...aspon nie umyselne....a len to opakujem lebo si to niektori asi euvedomili
hmmm vidim, ze tu odznelo vela prispevkov, ale ja tu charakteristiku este spresnim.
zaznel tu nazor ze punkac = fetak. vacsinou v dnesnej dobe je to tak, pretoze hulit travu je dneska velmi "in" comu nerozumiem. ale pravy punkac je tvrde proti drogam.
co sa tyka hnutia skinheads to vazne vzniklo v anglicku koli pristahovalcom, ktori im brali pracu, lenze tak ako vsetko sa formuje tak sa vyvyjalo roznymi smermi aj toto hnutie. skinheadov pozname Oi! - toto sa rozdelilo na dvoje smery, jedno je uplne pasivne a je spojene s punkom su to chalani ktorych bavi futbal pivo a zabava a do ziadnych konfliktov sa nehrnu a potom je tu rasisticke Oi! (neukamenujte ma ak ste o tom nahodou nepoculi a tvrdim tu somariny, ale stretol som sa s tym) a tito neuznavaju hitlera ale su rasisti, nemaju radi drogy a najviac romov. dalsie odvetvie skinhead su nacionalisticky skiheads (nie nacisticky!) to su patrioti, ktori chcu mat biele slovensko a pokoj od pristahovalcov, romov atd... a su odporcami hitlera za to ze chcel vyhubit aj slovanov a potom su tu ti spominany nacisticky skinheads
Ja osobne punkerov ani skinov moc nemusim, ale nemam proti nim absolutne nic.. Paci sa mi filozofia Oi hlavne tych rasistickych, lebo co tu robia ine rasy je niekedy na zaplakanie.. A fasistov a nacistov by som vesal za kokoty..
ja som skin a živote by som niekoho nezbil zato ako vyzera..musel by mať najprv niečo proti mne proti mojej hudbe a tak...red,sharp,oi! su len lavicová splodina...tu nejde oto či je skin praví..každy skin je sam sebou jedinečny a nenahraditelný....
Ludia .... punkac a skin to je jedno a to istee a oni nie su rasisti a neuznavaju hitlera a nackovia oni su rasisti a uznavaju hitlera v tom je ten rozdiel aj ked niektory nackovia o sebe hovoria ze su skini a biju sa s punkacmi to je tiez trochu blbee
ja som si vždy myslel že skini su proti čierni a tak ,ale ked už biju náš vlastný národ a mladých ludi bez príčiny potom to necháoem čo chcu tym dosiahnuť,aká je ich fylozofia
Nechcel bi som biť vo vašej koži keď si to prečíta niekto agresívnejší než ja taký ako ja sa snažíme ísť ľuďom príkladom a tí ktorý sa bijú a robia bordel tak to sú len ti sprostí ......mi sme bojovníci za národ a viac menej dosť vzdelaní už sa zmenili časy že sú skinheads neorganizovaní to bolo voľakedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
jedna z moznosti, cele toto hnutie a jeho aktivity ako take treba uplne zakonom zakazat...
Skini (ti pravi) su hrozbou akurat tak pre mensiny a hlavne ciganov.
Nacisti uznavaju hitlera, skini nie, tak mi vysvetli ako si dosiel na pojem nazi skin?
takze skini su velka hrozba.
ty si iny radikal
TOMMYHOT: aspon neco wie,o co ide
aa Skini nesu hrozba..to skor neonacisti..tyx by bolo treba prefackat
Skini pocuvaju Oi-Punk. Vidis tam to punk?
A keby povies tvojmu kamaratovy punkacovi ze je skin, tak by ti nic neurobil (pokial vie aky je rozdiel medzi skinom a nackom)
Skiny a punkeri vysedavaju spolu na pive pocuvaju rovnaku hudbu a proti sebe dokopy nic nemaju. (az na to ze punkeri fetuju..)
To len dnesna zmagorena spolocnost zijuca v nevedomosti si myli skinov s nackami.
Hnutie skinhead vzniklo v nejakych 50-60 rokoch 20storocia v anglicku.
Nacizmus vznikol v nemecku tusim ze v 30 rokoch, pred vznikom fasizmu (v taliansku).
Skini boli vlastne chudobny anglicania ktory zacali bojovat proti cernochom, ktori im vzali pracu (cernosi boli vtedy lacna pracovna sila).
Nacisti boli za jednu rasu - arijsku a chceli vladnut svetu.
Hnutie skinhead je zivotny styl.
Nacizmus je politicke zoskupenie.
Skini neuznavaju hitlera.
Nacisti uznavaju hitlera.
Vidite tam rozdiel? Ja teda hej a velky.
Takisto je mi jedno, ci ten, kto ma zmlati je punker, skin, nacista alebo niekto iny. Taky ludia su proste vsetci bez rozdielu chuji.
A nenecham si od nikoho nahovorit, ze vsetci privrzenci takychto hnuti vedia, o co tomu hnutiu ide. Ked sa nejaky somar oblecie ako skin a doma si pusti Oi-Punk len aby bol stylovy, tak je to proste chudak. Neda sa potom ocakavat, ze taketo polointeligentne hovado sa bude vediet normalne spravat a tolerovat okolie.
Chcem tym povedat, ze aj ked neviem ako presne specifikujme ako vyzera, co pocuva a co uznava punker, skin a nacista a potom povieme, ze nebezpecni su len nacisti, tak je to hovadina. Nebezpecni su vsetci ti, co maju nasrate v hlave.
Aky ma zmysel, nechat si od niekoho nadiktovat styl oblecenia, hudbu a dokonca aj nazory? To potrebujeme mat vsetky tie hnutia, aby nam este viac vymetali mozgy? Neviem, ci mi rozumiete...
Velkost cloveka je skor v jeho vlastnych myslienkach a skutkoch a nie v tom, ake ma velke ciro alebo palku.
Tommyhot to celkom pekne napisal(az na tu poznamku ze punkeri fetuju ). Povodne to tak malo vyzerat ako napisal, ale bohuzial v "praxi" to tak naozaj neni. Pokial ja viem tak aj v minulosti v UK(kde skins vzniklo)boli skins rozdeleni na viacero prudov. Bohuzial jeden z nich bol aj fasisticky orientovany. A asi preto sa skinheads casto spaja prave s nimi. Neviem, kto za to moze, ako sa k nam dostal tento vseobecny nazor.
Ked som si tak vsimal tak na slovensku je vacsina skins orientovana tym horsim smerom a tych pravych skins vyznavajucich povodne hodnoty je len velmi malo .
A este si neodpustim poznamku na zakladatela temy. Punkac ako ty by toto mohol vediet
Neveríš im sám
Píšeš o veciach, ktoré si neprežil ty sám
Schovávaš sa za rapp, nejsi v tom sám
Vyhovuje ti byt v dave, lebo bojíš sa byt sám sebou'' a este na zamyslenie ''Zapi*uj si na fóre, napíš nech vedia šetci.
No aspoň hovor k veci, hlavne si nemýľ veci,
aj nejaké veľké názory a nie len veľké reči.
Všetci ste najmúdrejší len na internete,
všetci radi pi*ujete, a sami pi*u viete.
To čo je pre vás dlhá cesta prejdem na 5 krokov,
takže tam kde som teraz budete za 5 rokov.
Môžte mi maximálne skúsiť poradiť
a ja to môžem a nemusím zohľadniť.'' H16-Kvalitny material
Inak mam pekne videjko kde na volakej vlakovej stanici abo de to je, mlatia skini (tii pravi) nackov. Fakt pekny pohlad. Myslim si ze na nackov sa inak neda...
ale este daco, prečo sa potom rovnako obliekajú, majú podobný štýl myslenia, proste je ich ťažko rozoznať, ked sa medzi sebou nenávidia??? ved potom by som si myslela, ža patria k sebe a majú tie isté názory.
asi myslis Sida zo sex pistols. A co ked fetoval? Fetuje jeden, fetuju vsetci?? To mi pripomina.... nechajme to tak radsej, v tvoj prospech.
Nezabudka: Neriadil by som sa tym, co nosia oblecene. Oblecenie a vonkajsi image vacsinou nevystihuje myslenie cloveka
No neviem ci sa vola Sid, ale to ten co si spravil tu jazvu na xichte..
Nezabudka: Ako rovnako sa obliekaju? Pravy skini nosili kozenne obtiahnute veci.. A teraz nosia lonsdale ale to neni vobec skinheadska alebo nacisticka znacka, nosia to aj punkeri, a v anglicku to nosi kazdy curak lebo je to jedna z tych lacnejsich znaciek.. Neviem ti povedat ako rozoznas nacka od skina, ale ked stretnem skina tak viem ze to je skin..
ja len ze ste písali, že sú neni rovnakí aj názory majú iné, tak som chcele vedet,že ako ich rozlísim. Ale to by som sa musela teda asi viacej o to zaujímať, alebo proste ich chápať,neviem..
Ako mne nespravili zatiaľ nič a vlastne celkovo som nepočula, že by zautocili na nejaké dievča, ale raz som videla, jak mlatili fetakov, tak vtedy mi stačilo.
Citujem: "ale zaujimalo by ma,ze ci je na skinoch vobec nieco zle" - tak ked si potrebujes ripnut tak si chod picovat radsej do materi a mne daj pokoj
Nackov treba len do plynovej komory jebnut nech vidia ake to bolo..
skini...to nie je hrozba, lebo su to jednoducho ludia, co nemaju proti nikomu nic...skoro
nackovia od skinov prebrali strasne vela a teraz je to dost tazke rozlisit...
Skini podla mna nie su nebezpecni, nacisti ano. Je to velky rozdiel medzi nimi. No su sice aj taki skini, ktori sa hraju na nackov a biju ciganov alebo tak, ale normalni skini su normalni
Neuznavaju Hitlera. A nackovia ano. To je ten hlavny rozdiel...
tj su rasisti...
ak je to tak - kazdy rasista je obmedzeny clovek a potreboval by minimalne prevychovu
kto chce kam pomozme mu tam ! chceli otrokov mali ich - zrusilo sa otroctvo farebny dostali prava a tym aj moznost prace no a ???
neda sa to sice uplne zglobalizovat ale je to tak ... nasledky sa musia znasat
takze tvoje prirovnanie je trochen odveci...
peter piper : pravda uplny suhlas !!!!
smile
ale nie mas uplnu pravdu suhlas!!!!
jaj aka nevedoma je ta tvoja hlava plne niecoho co sa vlastne neda identifikovat ... ... ty uz ani niesi na smiech ty uz si normalne doplacu
ti clovek konecne uzna ze povies raz zacas normalnu vec a ty stekas jak besny pes ... jaj daj si rohipnol mozno ti pomoze ... ale skor nie
jaj som si nikdy nemyslela ze mi taky cerv(ik) niekedy vzda poklonu ze MRCHA - to pocuvam skutocne rada
ani nevies ako si ma potesil
hmm pseudo - viem ale pockam si na Tvoje vysvetlenie
ALE!!! keď idem po ulici, a ide oproti mne skupina holohlavých chlapov, v tých ich bomberkách, a ja neviem čo ešte... ako mám vedieť, či je to nácek abo skín, hm?? ako to čo všetko čo sa písalo, to ja nezistím z toho ako vyzerajú, ale to ako sa správajú... čiže ked ma zmlátia, dokopú, tak aha fajn ten bol nacek, alebo ako?
ako mne je jedno ako človek vyzerá, hlavné je to ako sa človek správa...
tak ako tiež nemám nejako nič proti punkáčom... a celkovo punku, ale už sa mi párkrát stalo, že som išla v buse a sa tam nasáčkovala tlupa punkáčov, všetci zjavne sfetovaní, že až (tým ale nehovorím že všetci musia byť feťáci) a u takého človeka nikdy nemôžeš vedieť či mu neprepne...
alebo koľkokrát vidím partiu chalanov, žiaden nácek alebo punkáč, čo sa ožerú začnú byť agresívni a sa mlátia...
tým som chcela povedať, že je jedno ako človek vyzerá alebo čo má na sebe, ale to aký je... no len bohužiaľ ja to nemám ako zistiť ked sa na takého človeka pozriem... čiže asi tak...
niektori to tu vedia tak totok je len pre tych neinformovanych
nič nové si nenapísal...
Peb17 tak asi to bolo neúmyselné.. ale bolo
myslím, že už je to každému jasné... a netreba to takýmto spôsobom zdôrazňovať
priznavam , ze sa v tom az tak nevyznam ..
a poznam len jedneho skina a on je fajny
a suhlasim s lubosom , aj ked som tie nazory setky pozrela len tak zbezne
Proste este som nestretol mierumilovneho skina, co by sa nechcel pobyt a nemal okolo seba x kamaratov, popritom huste reci,
zaznel tu nazor ze punkac = fetak. vacsinou v dnesnej dobe je to tak, pretoze hulit travu je dneska velmi "in" comu nerozumiem. ale pravy punkac je tvrde proti drogam.
co sa tyka hnutia skinheads to vazne vzniklo v anglicku koli pristahovalcom, ktori im brali pracu, lenze tak ako vsetko sa formuje tak sa vyvyjalo roznymi smermi aj toto hnutie. skinheadov pozname Oi! - toto sa rozdelilo na dvoje smery, jedno je uplne pasivne a je spojene s punkom su to chalani ktorych bavi futbal pivo a zabava a do ziadnych konfliktov sa nehrnu a potom je tu rasisticke Oi! (neukamenujte ma ak ste o tom nahodou nepoculi a tvrdim tu somariny, ale stretol som sa s tym) a tito neuznavaju hitlera ale su rasisti, nemaju radi drogy a najviac romov. dalsie odvetvie skinhead su nacionalisticky skiheads (nie nacisticky!) to su patrioti, ktori chcu mat biele slovensko a pokoj od pristahovalcov, romov atd... a su odporcami hitlera za to ze chcel vyhubit aj slovanov a potom su tu ti spominany nacisticky skinheads
Ja osobne punkerov ani skinov moc nemusim, ale nemam proti nim absolutne nic.. Paci sa mi filozofia Oi hlavne tych rasistickych, lebo co tu robia ine rasy je niekedy na zaplakanie.. A fasistov a nacistov by som vesal za kokoty..
Po zlych skusenostiach a osobnych konfrontaciach (Bohuzial) ... Viem o com hovorim.