Počuli ste o tom? Skryté správy v piesňach, reklamách, plagátoch, dokonca aj v detských rozprávkach... My ich nevnímame, ale naše podvedomie ich registruje a ukladá si to. Najčastejšie slúžia na propagáciu satanizmu, sexu, pri alkoholických nápojoch je to
Keby sa k tomu vyjadril nejaký lekár Lebo takto. Ledva to dokážem vnímať keď sa na to sústredím pri zoome jak fras. Nezdá sa mi pravdepodobné žeby to dokázalo moje podvedomie
@Matus33 však som napísala že my to nevnímame, ale podvedomie áno.. podvedomie ty neovládaš, tam sa dostane všetko... a ty si to neuvedomuješ
@Etelnair Snažia sa demoralizovať mládež. Ľudia so slabým charakterom- závislí a zvrhlí- sa lepšie ovládajú... Snažia sa ľuďom odobrať morálne zábrany- ľudia be zábran sú ako stádo oviec, lepšie sa ovládajú...
Viem, vyznie vám to ako hlúposť ale podľa mňa to má niečo do seba =P
ani podvedomie nevie prehrat pesnicku odzadu, ver mi A tie drobnosti vo filmoch - aj ja ked robim nejaky plagat, zvyknem tam supnut nejaku hlupost, dokonca aj do mojich eseji - pride mi to vtipne
@lilluska228 ako som povedal, si robili flipy animatori. Predstav si ze 2 roky kreslis rozpravku, no mne by toto prislo celkom smiesne, ze kto si to vsimne a kto nie...
@gabosh myslela som pesničku... tiež zábava? a robili by si takúto srandu na rozprávkach, ktoré pozerajú malé deti? ja neviem ale toto mi ako sranda príliš nepríde... No ale ako myslíš
Ach jaj.. o tomto som pocul vela.. a zasada je tak ako vzdy.. NEGENERALIZOVAT...
Je rozdiel ked je to v piesni a este ku tomu odzadu.. ked je to nieco miniaturne na velkom obraze a ked je to to jeden obrazok vo filme..
Nie vsetko nas ovplyvnuje i ked sa to vsetko sem radi.. Bolo by fajn spravne delit a nastudovat si ako to je..
@tenario to ze nespomenula krestanstvo bude tym, ze drviva vacsina tychto posolstiev je prave od spominanych a tie "krestanske" ak nejake su, tak su harmless
Tie rozprávky pokiaľ ide o také veci ako ten výpukeľ na nohaviciach to som sa aj ja zasmial
Ale potom tie nahé ženské vzadu - to je už naozaj moc...
ale súhlasím z gaboshom - najskôr len výstrelok animátorov. Ja som sa teraz o tomto dozvedel prvý krát. Ale ak si pozriete moje video čo som tu uverejnil, môžem povedať že tam občas hore alebo vzadu na stene v rohu tiež občas bliknú, či sú zamaskované nejaké veci. (napr. raz hore v stromoch je Birdz.sk) A robil som to čisto z uvoľnenia zo stereotypu a celkom som sa tým zabavil
Ale tie pesničky - to je otras. Krásny Led Zeppelin robí takéto hovadiny... No nasrali ma riadne.
Priklánam sa k existencii NWO a k manipolovaniu más, kroky k zníženiu všeobecnej inteligencie a urobiť z ľudí bábky ktoré budú vedieť o svojom odbore všetko dopodrobna ale o ostatných nebudú mať ani páru sú zrejmé, no toto je pre mna novinka.
@Matus33 "Ale tie pesničky - to je otras. Krásny Led Zeppelin robí takéto hovadiny... No nasrali ma riadne." bullshit.. Bez titulkov by si tam ani nepocul slovo satan a 666, nie to este tie obkecy okolo.
@Lilluska228 "Snažia sa demoralizovať mládež. Ľudia so slabým charakterom- závislí a zvrhlí- sa lepšie ovládajú... Snažia sa ľuďom odobrať morálne zábrany- ľudia be zábran sú ako stádo oviec, lepšie sa ovládajú..." Najlepsie sa ovladaju ludia bez nazorov, ktori uveria vsetkemu aj bez dokazov A tie plechovky su to teda dobra blbost
mne to hrozne pripomína jeden vtip, v ktorom príde chlapík k psychiatrovi a ten mu ukazuje tie atramentové škvrny, aby mu povedal, čo na nich vidí a chlapík zakaždým vidí čosi zvrhlé a nakoniec sa oborí na doktora,či sa nehanbí mu také nemravnosti ukazovať
@Lilluska228@27 pochybujem ze male deti by toto zorvna zachytili..ja som to nezachytila ani ked som si to pustala stale dookola a snaila sa tam pocut tu vetu.....a to s tym HP je pekna kravina
a s tou pesnickou od Led Zeppelin mi to nejak nesedi.. pretoze ked si pozries text a precitas si ho odzadu, tak tam take nic nenajdes..
If theres a bristle in your hedgerow dont be alarmed now, it"s just a spring
clean for the May queen
Yes there are two paths you can go by but in the long run, there"s still time
to change the road you"re on
ak sa povie odzadu tak tym myslim odzadu uplne akoze: a ked si to precitas odzadu, kludne aj foneticky tak to tam proste nenajdes, pretoze to tam nieje...to iba slovka so sebou splyvaju a vyzera to tam, ze povie satan, a pri tom tam take slovicko uplne dokonale nenajdes
a uz len tym, ze ides do obchodu tak na teba vplyva mnoho marketingovych veci a ani o tom nevies a pri tom su tak viditelne a zretelne, ze ich vidi aj blbec
takze riesit nejaku pepsi colu alebo rozpravku, tak to fakt nema vyznam..
a čo takto Mc Donald??? farby červená a žltá, ktoré podporujú chuť do jedla? Zvrhlý mek donald ktory ma nuti minat a jest tam... aj to je nejaka skryta neviem čo....
a co takto hudba, ktora hra v nakupnych centrach? aj ta ma za nasledok vyvolat v ludoch pocit pohody a tym zvysit obrat-a ono to fakt funguje...
a co takto rozmiestnenie regalov v obchode???
ach...tolko veci a ze teba zrovna zaujimaju rozpravky.....
@petika a preto idem do obchodu (potraviny a pod) s napisanym zoznamom aby som nekupovala nic naviac a ked nakupujem oblecenie predom (ked nemam vo vrecku ani cent) si nejake vyhliadnem a potom ho kupim
Pokiaľ ide o Led Zeppelin, spomenula som si na Misheard Lyrics - ak poriadne nepočuješ text, ale dostaneš ho napísaný, tak ti tam bude sedieť ak sa autor textu aspoň trochu snažil...
Disneyovky:
O tých som už čítala, ale konkrétne pri rozprávke Leví Kráľ, animátori priznali, že ten nápis tam dali ako taký pozdrav z animátorského oddelenia, ale na tej oblohe nebol žiaden sex, ale SFX (ako skratka špeciálnych efektov)
blbost ako hrom. stavym sa ze zatim bude nejaka krestanska sekta. ja poznam take pripady ludii, co im to tak na mozog udrelo, ze skoro vsade vydia satana , a satanisticke symboly a to uz je fakt taskiii pripad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
pokrc papier a kukni sa co uvidis samozrejme ze tam najdes kludne aj k*kot ked budes chciet najdes tam aj svoje cele meno ak budes chciet
pozri sa na vzor kory stromu a najdes tam sex
ale najdes tam aj birdz
hm.
ale ja neviem.
kazdopadne som sa lakla Led Zeppelin : DD
@Etelnair Snažia sa demoralizovať mládež. Ľudia so slabým charakterom- závislí a zvrhlí- sa lepšie ovládajú... Snažia sa ľuďom odobrať morálne zábrany- ľudia be zábran sú ako stádo oviec, lepšie sa ovládajú...
Viem, vyznie vám to ako hlúposť ale podľa mňa to má niečo do seba =P
ani podvedomie nevie prehrat pesnicku odzadu, ver mi A tie drobnosti vo filmoch - aj ja ked robim nejaky plagat, zvyknem tam supnut nejaku hlupost, dokonca aj do mojich eseji - pride mi to vtipne
» www.forum.mysteria.sk/viewtopic.php?f...
» forum.mysteria.sk/viewtopic.php?f...
No ok a čo mi poviete na tú rozprávku? =P Možno s potterom a pepsi je hlúposť... Čo tá disney rozprávka? Tak to už predsa jasne vidieť =P
Možno si dala zlé príklady, ale určite naše podvedomie pracuje..a berie informácie z okolia...veď práve na tom je založené manipulovanie s ľuďmi...
Ale je pochopiteľné, že mnohí to považujú za blbosť... veď svet je teraz založený na realizme...
Do nášho vedomia sa dostane len 10% zo všetkých prijatých informácíí. Takže tých zvyšných 90% spracúva podvedomie.
Aj keď uznávam že tie videá môžu byť len podvrh.
Je rozdiel ked je to v piesni a este ku tomu odzadu.. ked je to nieco miniaturne na velkom obraze a ked je to to jeden obrazok vo filme..
Nie vsetko nas ovplyvnuje i ked sa to vsetko sem radi.. Bolo by fajn spravne delit a nastudovat si ako to je..
@tenario to ze nespomenula krestanstvo bude tym, ze drviva vacsina tychto posolstiev je prave od spominanych a tie "krestanske" ak nejake su, tak su harmless
Ale potom tie nahé ženské vzadu - to je už naozaj moc...
ale súhlasím z gaboshom - najskôr len výstrelok animátorov. Ja som sa teraz o tomto dozvedel prvý krát. Ale ak si pozriete moje video čo som tu uverejnil, môžem povedať že tam občas hore alebo vzadu na stene v rohu tiež občas bliknú, či sú zamaskované nejaké veci. (napr. raz hore v stromoch je Birdz.sk) A robil som to čisto z uvoľnenia zo stereotypu a celkom som sa tým zabavil
Ale tie pesničky - to je otras. Krásny Led Zeppelin robí takéto hovadiny... No nasrali ma riadne.
Priklánam sa k existencii NWO a k manipolovaniu más, kroky k zníženiu všeobecnej inteligencie a urobiť z ľudí bábky ktoré budú vedieť o svojom odbore všetko dopodrobna ale o ostatných nebudú mať ani páru sú zrejmé, no toto je pre mna novinka.
@Lilluska228 "Snažia sa demoralizovať mládež. Ľudia so slabým charakterom- závislí a zvrhlí- sa lepšie ovládajú... Snažia sa ľuďom odobrať morálne zábrany- ľudia be zábran sú ako stádo oviec, lepšie sa ovládajú..." Najlepsie sa ovladaju ludia bez nazorov, ktori uveria vsetkemu aj bez dokazov A tie plechovky su to teda dobra blbost
a s tou pesnickou od Led Zeppelin mi to nejak nesedi.. pretoze ked si pozries text a precitas si ho odzadu, tak tam take nic nenajdes..
If theres a bristle in your hedgerow dont be alarmed now, it"s just a spring
clean for the May queen
Yes there are two paths you can go by but in the long run, there"s still time
to change the road you"re on
ak sa povie odzadu tak tym myslim odzadu uplne akoze: a ked si to precitas odzadu, kludne aj foneticky tak to tam proste nenajdes, pretoze to tam nieje...to iba slovka so sebou splyvaju a vyzera to tam, ze povie satan, a pri tom tam take slovicko uplne dokonale nenajdes
a uz len tym, ze ides do obchodu tak na teba vplyva mnoho marketingovych veci a ani o tom nevies a pri tom su tak viditelne a zretelne, ze ich vidi aj blbec
takze riesit nejaku pepsi colu alebo rozpravku, tak to fakt nema vyznam..
a co takto hudba, ktora hra v nakupnych centrach? aj ta ma za nasledok vyvolat v ludoch pocit pohody a tym zvysit obrat-a ono to fakt funguje...
a co takto rozmiestnenie regalov v obchode???
ach...tolko veci a ze teba zrovna zaujimaju rozpravky.....
minule ma len čosi,čo púšťali, vyhnalo z obchodu
@lilluska228 @37 tak si precitaj ten text a potom si ho povedz foneticky odzadu...
tiez pocujes co ti naserviruju
nejako im to nevyslo so mnou, hehe
Pokiaľ ide o Led Zeppelin, spomenula som si na Misheard Lyrics - ak poriadne nepočuješ text, ale dostaneš ho napísaný, tak ti tam bude sedieť ak sa autor textu aspoň trochu snažil...
Disneyovky:
O tých som už čítala, ale konkrétne pri rozprávke Leví Kráľ, animátori priznali, že ten nápis tam dali ako taký pozdrav z animátorského oddelenia, ale na tej oblohe nebol žiaden sex, ale SFX (ako skratka špeciálnych efektov)
» www.snopes.com/disney/films/mi...
NAPR: (čo ma tak napadlo)
OTOČIŤ - TI ČO TO?
RÁD JA - AJ DAR
ONA - ÁNO
TELOM - MOLET
HOR! - ROH
ŤAHAŤ PERY - I REP (rap) ŤAHAŤ
.........
Ako sa to volá????