pretože svet je taký akým ho vidíš, záleží od subjektívneho hladiska ... samozrejme že ak niekto vykoná vraždu, vidíme ju pravdepodobne všetci rovnako, ale ak zmeniš vnimanie vraždy a koncept života vo svojej hlave, zmeni sa svet okolo teba ... je to to iste ako ked je indian cely svoj život žije s kmeňom a mysli si že nič ine okrem pralesa neexistuje, potom za nim pride bežny človek a vezme ho do rôznych krajín .. zmení sa mu svet
@padlyanjel Také knihy... Ja čítam veľa kníh, kde sa píše o žijúcich drakoch a čo z toho?
Myslím si že nemá, pretože nikto nemôže uhádnuť, na čo práve myslím. : ) Ale môžte ma presvedčiť o opaku a ja zmením názor.
@teal ja nejdem nikoho o nicom presviecat len ma zaujima nazor ludi na vselijake hovadiny tak vzdy ked najdem daco co si poviem ze co si o tom asi obec mysli tak to hodim do forka
Ale inak draka by som chcela
Chápem. Ja som to myslel tak že ak by takéto niečo existovalo, určite by sme sa s tým stretávali a nie o tom len čítali.
Vážne? Ja nie. Doteraz ma v každej knihe len iritovali.
Nie urcite ...a to preto lebo clovek tazko dokaze zmenit seba tak ako dokaze zmenit cely svet..na to je potrebma vyssia moc ..nez obycajna ludska myslienka
@obsession moj jediny navyk ktory som prekonala bol pesimizmus, obvinovanie, nenavist a pod. Napr. ked je niekto zavysly na cigaretach tak to neviem pochopit, fajcim dlho, ked mam chut si zapalim, vyjde to na krabicku mesacne, alebo mesiac aj nefajcim.. alebo krabicka na den. Ale keby nemam nijako ma to neovplyvni... lebo nemusim...
@obsession ako chapem clovek ktory ma taketo problemy je mu tazko to zmenit... pre mna bolo tazko zmenit nenavist na lasku, trvalo to roky... ale v konecnom dosledku ked clovek chce a uvedomi si ze to chce a zacne nieco pre to robit tak potom to uz relativne ide samo
@padlyanjel niekedy to nejde relativne samo aj ked clovek vie a uvedomuje si podstatu tej veci.....je to proste boj o zivot a to je uz ona salka kavy..predstav si teraz seba ze nedokazes stat pri cloveku lebo fajci a teba to az tak taha ze by si doslova rozuvala tu cigaretu..toto je navyk...ale ano da sa ..no za tym musi byt tvrda drina a samozrejme pevna vola
@padlyanjel myslienka nerovna sa skutok, napr. mas kopu myslienok a k nim ziadne skutky , cize myslienkami sotva, skutkami mozno ... A co sa ti nepaci vo svete, co by si chcela zmenit ?
@padlyanjel Podla mna hej... lebo realita, alebo pravda je stale rovnaka, ale ajtak sa kazdy na nu pozera inac... ide o uhol pohladu... niekto berie situaciu co mu pride do zivota ako problem, ktory ho znici...a aj sa tak stane.... iny to vidi ako vyzvu dokazat si ze to zvladne a porastie...a to sa aj stane... Podla mna sila myslienky je velka... a ci uz je to vibracia vesmiru, boh, alebo tvoje vedomie...staci ze niecomu 100% veris a potom to uz ide... takze podla mna ano zmenis svet...ale nie tak ze budes ovladat myslenie a spravanie ludi okolo, ale tvoje vnimanie reality sa zmeni....tym aj tvoje myslenie...a tym aj to co robis....a nakoniec aj svet v ktorom zijes...
Chápem to tak že zmenia myslenie - zmenia konanie - k niečomu prispejes a možno tým niečo zmenis. Do akej miery je však jednotlivec schopný niečo zmeniť je podľa mňa kameň úrazu
V podstate áno, pretože zmenou svojho myslenia, zmeníš aj svoj pohľad na svet, ktorý sa dá vnímať naozaj rôzne, takže de facto zmeníš aj svet. Ale dá sa to vnímať aj tak, že tým, že zmeníš svoje myslenie, začneš konať inak a zmeníš svoj svet a ten sa prelína aj so svetmi iných a tak zmeníš čiastočne aj ich svet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Prečo..?? Pretože ľudstvo nemá kolektívnu myseľ a vedomie.
Myslím si že nemá, pretože nikto nemôže uhádnuť, na čo práve myslím. : ) Ale môžte ma presvedčiť o opaku a ja zmením názor.
Ale inak draka by som chcela
Vážne? Ja nie. Doteraz ma v každej knihe len iritovali.
@Hawk799 a v realite je to ako podľa teba?
@obsession ja si myslim ze zmenit sa nie je az tak tazko nemozne
Ja co by som chcela zmenit? Skor co by som nechcela by bola strucnejsia a jednoduchsia otazka a teda ze NIC takze VSETKO...