ja ju užívam 4 mesiace, výrazne mi pomohla, moja mama má dve zdrave deti a brala ju tiež, škodí tak v 0,5% osobám, ktoré maju alergiu, alebo im proste nesadla a iný typ im sadne..Alebo si veriaca a máš dojem že užívaním HAk zabíjame svoje deti?
@denafilth a v com ti pomohla???? ak sa smiem spytat... pretoze vacsina zien alebo dievcat ak ju zacali brat zacinali postupne priberat a to by som nechcela....
absolutne ma nebolí brucho, mám upravený cyklus, prsia o dve čísla väčšie, nemám vyrážky, pribrala som jedno kilo, mám asi alergiu na latex, čiže kondómy u priatela neprichádzajú do úmyslu, takto spať spolu môžme hocikedy hocikde, upravili sa mi hormony a nie som taká precitlivelá...mám pokračovať?? je toho dosť vela ešte
ano , ma kopu neziaducich ucinkov. od takych trivialnych ako priberanie na hmotnosti, cez vaznejsie- nador pecene (zatial sa vie o benignych) ,u predisponovanych tromboembolie, ale to je v nizsom %...celkovo ja mam na to taky nazor, ze radsej do hormonalnej rovnovahy nazasahovat,ak netreba...a pred nechcenym tehotenstvom sa chranit inak
moze ale nemusi. podla mna je to individualne, zavisi to od celkoveho zdravia, predispozicii, znacky, dlzky alebo spravnosti uzivania. skor sa priklanam k nazoru, ze chorobu samu o sebe to sposobit nemoze, ale v pripade, ze ma zena nabeh na danu chorobu, tak to moze HAK urychlit.
ano a nie malo...vid. nez. ucinky...co necitate pribalove letaky?....ani keby mi za to zaplatili by som si ju nedala.....(to by mi musela preskocit...)
Ty vole ale ked muz berie anabolika(testosteron), tak ihned by ste zacali hovorit jak si skodi a jak muto nici zdravie atd., co princip je rovnaky.
A to, ze vam to upravi cyklus, odstrani vseliake problemy atd. to neznamena, ze to je jedine mozne riesenie ako sa zbavit takych problemov. Ja nehovorim, ze nie ale proste treba si uvedomovat, ze telu nie je prirodzene prijmat hormony, ktore si samo nevytvori.
@atropabelladona ak ti azstavuje ovualcie, kt. ti po vysadeni nemusi nabehnut (co sa teraz bezne deje)....tak neotehotnies.....cize bez ovulacie ti to moze dopomoct tak k neplodnosti
beriem ju od 14tich, vysadilo som ju viackrát, a jediné čo sa stalo bolo že s ami prsia zmenšili, ale nie na povodnu velkosť, stále boli o troch aväčšie, dalej cyklus mi meškal už len 3 dni, a nie tri týždne...
@sexisasa za to, ze ty sa nevies inak chranit, tak ju papkaj, my rozumni pouzivame aj halvu okrem ineho ..
a je moja vec, kam prispievam......odpovedala som na otazku....vadi ti, ze tu niekto ukaze pravdu? ci co?.....a podotykam, nikomu nevnucujem nazory, kludne nech si to zeru (nastastie to nie je moje telo , ja plakat nebudem....... ale nemam rada, ked je niekto dezinformovany....
ja len spomeniem nieco co tu este nebolo napisane a to ze pri dlhodobom uzivani ti dost vyrazne klesne chut na sex...mozno nie v 100% pripadov ale bude ich asi dost ked sa o tom pisu clanky a mozem to potvrdit aj z vlastnej skusenosti...potom je to uz len vyhadzovanie penazi a zbytocny hazard zo zdravim...
@sorciera kazdy sa musi rozhodnut sam a zvazit si mozne nasledky, aby to potom nelutoval ale neplodnost mi nepride az taka zavazna v porovnani s rakovinou alebo inymi zdravotnymi rizikami.
@sorciera to ze by si nemohla mat deti je smutne, ale to, ze by si pomaly zomierala na rakovinu, popripade sa dlhodobo liecila a cely zivot zila v strese, ci sa to nevrati, je omnoho horsie.
@sorciera tak ale ty zas tiez prilis zovseobecnujes.. Tak ako vacsina veci, aj toto he individualne. A dnes je hormonalna antikoncepcia niekde inde (v zavislosti na cene).
My sme uz spolu ohladom toho parkrat pisali a mal som ti tusim dat cediet, ci sa objavili nejake vedlajsie ucinky.
Tak po tom, co ju frajerka vyse rok uzivala a teraz uz asi 7-8 mesiacov nie, nema absolutne ziadne zdravotne problemy, nemala ich ani pocas uzivania. Jedine, co sa zmenilo je to, ze sa jej o trochu zmensili prsia a opat zaziva obrovske bolesti pocas menstruacie. Inac je telesne/zdravotne/psychicky uplne fit.
jop... nie priamo... ale je to neskutočný zásah do ženského organizmu.... ale proste nech si každá ženská o tom preštuduje a potom podla svojho zdrav. stavu a zásad a presvedčení rozhodne či brať alebo nie....
Tak je to tabletka vyrobená synteticky, určite to nie je úplne dobré, je to neprirodzené ´´ovládanie´´ hormónov v tvojom tele. Má to, ale, veľa výhod. Ja som užívala antikoncepciu pol roka, upravil sa mi cyklus, hormóny a zlepšila sa mi pleť. Keď užívaš antikoncepciu, tak udržiavaš tekutiny v tele, preto sa zdá, že máš väčšie, nafúknuté bruško a tým, že sa ti zväčšia prsia, trochu priberieš, ale nie vždy a nie veľa. Zvyšuje krvný tlak a ak fajčíš, tak by si mala prestať alebo to aspoň obmedziť, lebo to zvyšuje nábeh na vysoký krvný tlak. Osobne by som to ale dlhšie ako pol roka neužívala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ja ju užívam 4 mesiace, výrazne mi pomohla, moja mama má dve zdrave deti a brala ju tiež, škodí tak v 0,5% osobám, ktoré maju alergiu, alebo im proste nesadla a iný typ im sadne..Alebo si veriaca a máš dojem že užívaním HAk zabíjame svoje deti?
absolutne ma nebolí brucho, mám upravený cyklus, prsia o dve čísla väčšie, nemám vyrážky, pribrala som jedno kilo, mám asi alergiu na latex, čiže kondómy u priatela neprichádzajú do úmyslu, takto spať spolu môžme hocikedy hocikde, upravili sa mi hormony a nie som taká precitlivelá...mám pokračovať?? je toho dosť vela ešte
Keď sa chce,dá sa to aj bez priberania. Nemám pocit že by mi škodila.
Viac by som mala poškodený život,kebyže som tehotná ... a kebyže idem potom na potrat a podobné sračky....
A to, ze vam to upravi cyklus, odstrani vseliake problemy atd. to neznamena, ze to je jedine mozne riesenie ako sa zbavit takych problemov. Ja nehovorim, ze nie ale proste treba si uvedomovat, ze telu nie je prirodzene prijmat hormony, ktore si samo nevytvori.
beriem ju od 14tich, vysadilo som ju viackrát, a jediné čo sa stalo bolo že s ami prsia zmenšili, ale nie na povodnu velkosť, stále boli o troch aväčšie, dalej cyklus mi meškal už len 3 dni, a nie tri týždne...
a @sorciera ty uz si s tymi tvojimi prispevkami v kazdej diskusii vazne otravna, coze ti zato platia?
nechaj druhych, nech sa rozhodnu oni sami ako chcu a nevtieraj im svoje nazory.
a je moja vec, kam prispievam......odpovedala som na otazku....vadi ti, ze tu niekto ukaze pravdu? ci co?.....a podotykam, nikomu nevnucujem nazory, kludne nech si to zeru (nastastie to nie je moje telo , ja plakat nebudem....... ale nemam rada, ked je niekto dezinformovany....
lebo iná forma ochrany neexistuje že
My sme uz spolu ohladom toho parkrat pisali a mal som ti tusim dat cediet, ci sa objavili nejake vedlajsie ucinky.
Tak po tom, co ju frajerka vyse rok uzivala a teraz uz asi 7-8 mesiacov nie, nema absolutne ziadne zdravotne problemy, nemala ich ani pocas uzivania. Jedine, co sa zmenilo je to, ze sa jej o trochu zmensili prsia a opat zaziva obrovske bolesti pocas menstruacie. Inac je telesne/zdravotne/psychicky uplne fit.
ja ju brať nemienim!
kamarát čo je na medicíne mi čosi také hovoril