Teta má vynikajúco platenú prácu a v podstate je väčšinu volného času len v nej. Úplne normálny človek až na to že na rozdiel od iných má aspoň o niečo lepšie správanie a morálne hodnoty.
No a babka tiež v pohode, normálna. Tá nepracuje lebo už je da dôchodku Nič extra uau čo by som k tomu mohol uviesť. Vlastná skúsenosť. 90% vecí čo sa o jehovistoch hovoria sú bullshit a veci s ktorými sa niekto (zväčša médiá) snaží vzbudiť senzáciu aby lepšie išli tržby
poznám. frajerov kamarát je, a podla mna je v poho, ak by som o tom nevedela, tak by som to na nho ani nepovedala...ani frjaer o tom nevdel len raz u nho doma videl casopis strazna veza či jak a tak sa to dozvedel.
vždy ked som sa s nim bavila tak bol taký ako každý iný človek.
a mám v pláne keď nabudúce dojdu a budem sama doma otvoriť im v erotickom spodnom prádle a pozvať ich ďalej, chcem vidieť ako rýchlo ujdú síce, nemám erotické spodné prádlo
nepoznám...chválabohu...ved ked som to videla ako jehovistickí fanatici nedovolili vlastnej dcére transfúziu a transplantáciu kostnej drene a radšej ju chceli nechať umrieť tak som mala dosť..myslím že je to aj životu nebezpečné náboženstvo...a to ich presviedčanie a tá prísna kontrola...no coment..
spolužiačka zo strednej je jehovistka.. v pohode sme si rozumeli, je to vtipná baba, napriek mladému veku má super robotu, takže myslím, že jej náboženstvo ju nijak spoločensky nezdeformovalo
@interrupcio Mi tie hordy nemŕtvych voláme na východe Salviše.. No a veľmi ich nepoznám viem len to kde majú u nás v meste salviše vytipované postávať a koho majú vytipované neoslovovať a v zozname tých čo nemajú ani osloviť som ja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
je to môj najlepší priateľ a absolútne nám neprekáža rozdiel v náboženstve, nikdy by ma nepresviedčal k niečomu čo nechcem
pokial viem, tak nikto z nich uz nerobi, su asi zapredani na lvl. 80
Teta má vynikajúco platenú prácu a v podstate je väčšinu volného času len v nej. Úplne normálny človek až na to že na rozdiel od iných má aspoň o niečo lepšie správanie a morálne hodnoty.
No a babka tiež v pohode, normálna. Tá nepracuje lebo už je da dôchodku Nič extra uau čo by som k tomu mohol uviesť. Vlastná skúsenosť. 90% vecí čo sa o jehovistoch hovoria sú bullshit a veci s ktorými sa niekto (zväčša médiá) snaží vzbudiť senzáciu aby lepšie išli tržby
vždy ked som sa s nim bavila tak bol taký ako každý iný človek.
z pociatku sme ho povazovali za takeho divneho ale ako sme sa spoznali zacal s nami pit, uplne normalny
nikdy nam o tom nehovoril, a ked siel roznasat do mesta ten casopis tak nam o tom nikdy nechcel nic povedat
akurat ze neoslavuju vianoce,mylsim ze narodeniny atd
-a pytala som sa ho ci by zobral transfuziu a ze urcite nie
Potom keď mi docvaklo, spomenula som si na jednu rodinu,
ktorá sa nás pýtala či sme svedkovia Jehovovi.
Odpovedali sme, že nie a začali nás nazývať satanistami. (LOL)
Okrem tej rodiny nikoho nepoznám.
HOVNO!
Ešte tých ujkov čo mi ponúkali chipsy, ak presvedčím rodinu na zmenu viery.
Tu sú moje skúsenosti s nimi.
ale pokial su to normalni ludia, ktori hlavne NEMAJU POTREBU PRESVIEDCAT OKOLIE, ZE ICH VIERA JE TA SUPER, tak su to pre man normalni ludia
lebo su to "bludy" čomu veria a hlásaju do sveta ...........filip
Nepoznam, zial...rad by som ich konfrontoval, u nas zvonili uz viac x ale vzdy im otvorila mama, ja som nikdy nebol doma...skoda :/