ja by som o tomto rad popremyslal,svet je teraz proste neovladatelny patri obom pohlaviam,ja zeny uznavam...ale v niecom su "vedla" a to dokazeme urobit iba mi muzi....je to diskutabilne
ked nad tym tak premyslam,tak nie je to tak aj sucasne? co vsetko sme my muzi schopní spravit pre vas? co vsetko obetujeme,kolko pokory a kolko sebazaprenia?
Uz teraz sa vela veci deje kvoli vam,tak sa nestazuj!
22. ale ani zeny nemusia rodit, je to dobrovolne, pokial nejde o pripad znasilnenia.
Takze na porodne bolesti sa neda vyhovarat, to by sa aj chlapi mohli vyhovarat na to ze bolest vnimaju intenzivnesie aj ich imunitny system je slabsi. Je to dane prirodou.
@23 jak, že chlapi vnímajú bolesť intenzívnejšie? to som ešte nepočula, sa nevyhováraj. A akože ak žena ide s chlapom do postele, tak musí rátať s tým, že môže otehotnieť. A čo myslíš, že potom také tie nehody sú dobrovoľné. a že ženy chcú mať deti, to je pravda. ale že by dobrovoľne chceli trpieť? by som chcela vidieť chlapov!!!!!!!!!
a hlavne chlap by mal byť pri pôrode, keď to spravil, nech vidí, ako to žena prežíva.
A nejdem tu určite nikomu nadávať za to, že je muž. Len nechcem počuť také veci, že ženy snáď majú z tých pôrodných bolestí radosť alebo čo. A že im treba, nemali sexovať.
* v širšom zmysle: ľudský jedinec mužského pohlavia
* v užšom zmysle: dospelý jedinec mužského pohlavia, pričom sa dospelosť najčastejšie definuje dosiahnutím veku 18 rokov.
Pojem muža prípadne iné významové útvary, ktoré sú výsledkom poznávania, prežívania, zobrazovania a pod. muža, závisia do značnej miery od kultúry, v rámci ktorej sa tvoria, najmä od tých významových útvarov, ktoré intervenujú pri vzniku pojmu muža, predstavy o mužovi a pod. K dôležitým pojmom muža patrí napr. biologický pojem muža, psychologický pojem muža, vojenskovedný pojem muža atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Neznasam taketo reci
Uz teraz sa vela veci deje kvoli vam,tak sa nestazuj!
Takze na porodne bolesti sa neda vyhovarat, to by sa aj chlapi mohli vyhovarat na to ze bolest vnimaju intenzivnesie aj ich imunitny system je slabsi. Je to dane prirodou.
keby boli všetky ženy ako ty tak by bol zo svetom veeeelmi rýchly koniec.....
nechapem tomuto vecnemu suboju pohlavi.....za čo sa skrývate ked sa aj tak navzajom potrebujeme?
a hlavne chlap by mal byť pri pôrode, keď to spravil, nech vidí, ako to žena prežíva.
Ja sa praveze nevyhovaram, daval som to prave naopak ako porovnanie ze je to rovnako chaba vyhovorka ako porod.
Ked zena nechce mat porodne bolesti, tak nech nejde s chlapom do postele. Ked chcu mat deti, tak si musia nieco vytrpiet.
Ked chce mat chlap deti tak si bude musiet najst zenu ktora nebude fnukat nad porodnymi bolestami(ktore aj tak zatial nezazila).
ja pisem ze nech nesexuje, ak nepocita s rizikom otehotnenie
nemusi sexovat ked nechce, lebo ju k tomu ani nikto nemoze nutit
ale si nejak jednostranne zameraný.
* v širšom zmysle: ľudský jedinec ženského pohlavia
* v užšom zmysle: dospelý jedinec ženského pohlavia, pričom sa dospelosť najčastejšie definuje dosiahnutím veku 18 rokov.
* v širšom zmysle: ľudský jedinec mužského pohlavia
* v užšom zmysle: dospelý jedinec mužského pohlavia, pričom sa dospelosť najčastejšie definuje dosiahnutím veku 18 rokov.
Pojem muža prípadne iné významové útvary, ktoré sú výsledkom poznávania, prežívania, zobrazovania a pod. muža, závisia do značnej miery od kultúry, v rámci ktorej sa tvoria, najmä od tých významových útvarov, ktoré intervenujú pri vzniku pojmu muža, predstavy o mužovi a pod. K dôležitým pojmom muža patrí napr. biologický pojem muža, psychologický pojem muža, vojenskovedný pojem muža atď.