tusim sa mi daco take mari, ze nemozem, no STRASNE obdivujem a ctim si kazdeho, kto krv daruje. fakt, je to take mile a nezistne, najma ked to daruje mlady clovek
@stahli ahaa jasne názor dospelého človeka. A prajem ty a aj rodine aby ste nikdy v živote nemali úraz alebo nehodu pri ktorej by ste buď boli na vine alebo nie
alebo aby vás nikdy v živote nemuseli operovať!!! a aby ste nikdy nekončili na onkologii !!!
@stahli no vieš ja tu mám aspoň môj reálni vek a nehanbím sa zaň a zato že mám 16 a vyjadrím svoj názor .... a tú vetu čo si tu vypotil by som typovala na vek max 8 rokov čo ešte sám nevie čo je život.
Ja ani nemôžem mám chrípku jak sviňu Ja som už vlastne 2 krát darovala krv. Zastupujúcej sestričke po stenách a keďže mi striekala ako zavlažovač nabrala o 2 ampulky viac a odnisiesla ich do zariadenia A potom ešte o 2 dni neskôr som sa zastavila odovzdať aspoň niečo po ceste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a chodievam +- pravidelne, a teraz budem môcť najskôr v auguste, čiže smola
môžeš, ak na týždeň vysadíš lieky... i keď lieky na alergiu nie sú až taký fatálny problém
dúfam, že keď raz budeš potrebovať krv, aj lekár si povie "mám v p*či", a nechá ťa tak.
Pár týždňov predtým som ale schytal kliešťa a deň predtým, ako som sa chystal, mi z infekčného prišli pozitívne výsledky na boreliózu.
Myslel som, že niečo rozbijem.
horna hranica je 10
ale raz sa tam urcite dostanem
alebo aby vás nikdy v živote nemuseli operovať!!! a aby ste nikdy nekončili na onkologii !!!
ochrana sukromia ti asi nic nehovori
pre mna za mna si za nim aj sed
si sa nieco pytala tak som ti odpovedal nemusis to rozoberat