Súťaž o najlepšieho pozostalého, kde si väčšina z nich počas roka ani nespomenie na nebožtíka, ale akonáhle príde tento sviatok, vytasia "zbrane" a nenápadne sa ukazujú, koľko boli ochotní a schopní utratiť za veniec a podobné prkotiny.
@4 presne, väčšina ľudí celý rok na cintorín ani nezajde, ale ked je tento sviatok, všetci sa prebiehajú, kto kúpi na hrob najväčší veniec, najväčší a najdrahší kahanec a podobne.
Ako neviem preco by som mal mat rad takyto sviatok... ked uz tak halloween pretoze sa mi zda lepsie si pripit na pamiatku zosnulych a zabavit sa ako stat nad hrobom, predsa len aj ja budem radsej ak sa po mojej smrti moji znami budu bavit a nie mi kropit hrob slzami
ano mam rada tento sviatok,zda sa mi niecim vynimocny...a podla mna nie je pravda,ze si na svojich zosnulych spominame len dnes,aj ked-vynimiek je asi predsa len malo:/kazdopadne mna svojim sposobom ukludnuje pozerat sa na rozsvieteny cintorin
noo..ehm..citala som tu komentare no mam pocit ze viem preco vas nebavi chodit na cintoriny a "zapalovat sviecky" co uz .je to dost skomercionalizovany sviatok. v skutocnosti je to o niecom viac ako o vencoch a svieckach..a tak..
mam rada teda skor halloween len neviem ci je sviatok vsetkych svetych to iste alebo iny den mam v tom zmetok najme kvoli tomu ze sa prave chystam na jednu halloween party heh idem za certa
nie...aj ked je to len zajtra...ale dnes som pocitoval na cintorine asymetriu komercneho vyuzitia tesco reflektora aj blog (konstruktivnu kritiku) chystam napisat ako doprava skolabovala a ako (ne)horel mnohohrob
celkom dobrý sviatok pekné sú tie rozsvietené svečky a v mojej dedinke dnes rozsvietili aj kríž na Ostražici akoby na ňom svietili plamienky velmi pekné
no cez tento svatek si pripominam tych co su neni uz bohuzial medzi nami zapalim sviecku,pomolim sa...je to dobry svatek ale trochu depresivny hlavne ked vam umrel niekto dost blizky
"ja nepotrebujem datum v kalendari aby som si pripomenula ze mi dakto zomrel ... ja to slavim celorocne"
a okrem toho si myslim ze sviatok svätych je den v kalendari pre debilnych ludi aby vobec nezabudli ze tu je resp. bol niketo na koho by si mali spomenut a pod.. nechapem preco sa vsetci drbu na cintoriny v tento den ked mali toho dotycneho mrtveho cloveka radi zapalia tu sviecku koli nemu hocikedy a hocikde a spomenu si nanho a nepotrebuju na to specialny den ..
a okrem toho nechapem preco mame chodit na hrob dakomu koho sme vobec nepoznali .. nieze by mi to vadilo ale na 1strasne to nema logiku napr ja musim chodit na hrob dedkovi a ktomu vlastne ani neviem kto to je lebo som ho nepoznala a nic poriadne o nom neviem pokial mi mama daco nepovie lebo zomrel ked som mala par mesiacov alebo napr moj frajer musi chodit na hroby babky a dedka svojich rodicov a k tomu ich vobec nepoznal ani nic..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Obyčajné pokrytectvo
Hej a provident je viac ako pôžička ...
minuly rok som si spravila zo sviatku svatych hallooween.. najlepsi svatek vsech svatych
"ja nepotrebujem datum v kalendari aby som si pripomenula ze mi dakto zomrel ... ja to slavim celorocne"
a okrem toho si myslim ze sviatok svätych je den v kalendari pre debilnych ludi aby vobec nezabudli ze tu je resp. bol niketo na koho by si mali spomenut a pod.. nechapem preco sa vsetci drbu na cintoriny v tento den ked mali toho dotycneho mrtveho cloveka radi zapalia tu sviecku koli nemu hocikedy a hocikde a spomenu si nanho a nepotrebuju na to specialny den ..
a okrem toho nechapem preco mame chodit na hrob dakomu koho sme vobec nepoznali .. nieze by mi to vadilo ale na 1strasne to nema logiku napr ja musim chodit na hrob dedkovi a ktomu vlastne ani neviem kto to je lebo som ho nepoznala a nic poriadne o nom neviem pokial mi mama daco nepovie lebo zomrel ked som mala par mesiacov alebo napr moj frajer musi chodit na hroby babky a dedka svojich rodicov a k tomu ich vobec nepoznal ani nic..