Začnem citátom: Všetko čo sme, je dôsledok toho, čo sme si mysleli. Budha
Videl som jeden dokument,vlastne ani nie dokument,skorej taká rada do života,či skôr návod(www.thesecret.tv/).Ešte tam nieje slovenčina,tak to približne objasním.Ide o to,že
to nema s tym nic spolocne...ani keby na mna vystcila picu moja naj hereckai tak mi to naladu nezdvihne=Dnie to este nejaky skurveny podvod s budhom ci co to je za chuja
nahodou je to dobra tema a ak sa nad tym zamyslite mozno pochopite o co mu slo.. a mal docela pravdu lebo aha ked si vesely a myslis pozityvne vychadza ti vsetko ako si cel a proste vsetko ide ako ma a ete lepsie a ked sa citis dost na piii.....p tak vsetko je na piii....p no a povedzte mi ze to neni pravda.... a takze podla toho ako myslis ovplyvnujes svoj zivot...... a velice suhlasiiim ssleepworld-om...
ale ved to je naprosto logicke ze svojou naladou ovplivnujes dej okolo seba...tomu sa hovori charizma niekto ju ma vacsiu niekto mensiu ale ma ju kazdy ... aj ked v porovnani s vlastnimi skusenostami si troska seriem do huby lebo ja mam dobru naladu stale a veci sa mi nedaria furt
Je to tak, ale aby sme mysleli alebo cítili správne, potrebujeme to skúmať do hĺbky a hlavne kúpiť si knihu, lebo kedykoľvek Tajomstvu prestávame veriť, potrebujeme si to pripomenúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale treba sa registrovat,ked najdem lepsi link,doplnim.