5 nemozes odpocitat 10 z tej ceny to ti potom vide inak ... mali do hromady 30Sk ano? keby dali 9 tak by mali kolko? 9x3 je 27 uz len to je rodziel a 1 ... izb a nestala 9Sk to sa nemoze odpocitat. vsak je to hovadina.
Pawlo to napisal v celku spravne 8,3 periodickych je cena 8,3x3 je 24,9 cize 25 zaokruhlene ano? zaokruhlujeme nahor.
5 korun mal recepcni takze im dal po 1Sk a on si nechal 2 cize 3+2 a to je tych zvysnych 5Sk
13. ved to ved to... asi skusim ten priklad dat matikarovi a ak ho nevyriasi aspon mam dovod castejsie chodit na birdz pretoze vy ste ten priklad vyriesili.. a mama nemoze nic
tak nie, teraz mi doslo, ze som napisal kokotinu...inac este sa mi nestalo aby som pri jednej diskusii stravil tolko casu ako pri tejto a aby ma pri tom tak bolela hlava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nezaplatili kaďdý po 9 korún
Spolu zaplatili 25 korún - to je 8,333 na každého potom dostal každý korunu - 25 + 3 = 28
poslíček ma 2 Sk - 28 + 2 = 30
Pawlo to napisal v celku spravne 8,3 periodickych je cena 8,3x3 je 24,9 cize 25 zaokruhlene ano? zaokruhlujeme nahor.
5 korun mal recepcni takze im dal po 1Sk a on si nechal 2 cize 3+2 a to je tych zvysnych 5Sk
Zaujimajte sa teraz o EURO!
25 SK - kt. zaplatili + 2 SK, kt. má poslíček´= 27
aaa 27 + 3 SK, kt. vrátili = 30
a koruna je tam