že mám talent na hru na hudobný nástroj som zistila tak, že som si ako malá sadla ku klavíru a bezmyšlienkovite som ťukala do kláves a vymýšľala si zmysluplnú melódiu... následne na to som sa zapísala v ZUŠke na klavír, flautu a gitaru
ak sa dá nazvať talentom aj písanie, tak..hm..pred pár rokmi som z nudy napísala jedu hatlaninu a ukázala ju môjmu známemu, profesorovi na výške...tomu sa to zapáčilo a následne to bolo vydané...
ale toto je len taký "chvíľkový" talent...
a iné veci..hm..mám talent ničiť...všetko možné aj nemožné..ale o tom potom
Vždy som rada kreslila a maľovala... A to je vidno na deťoch už od malička takže môj niečo také ako talent netrebalo dlho objavovať Podporoval ma snáď každý kto mohol Neskôr som začala chodiť na ZUŠku ale po pár rokoch som kvoli iným povinnostiam s výtvarnou skončila Ale ešte stále ma to baví a keď mám čas tak si krelím
Na plaveckom kurze na plavanie... Ale nakolko plavat nemozem, tak som sa dal na bojove umenia... Ze mam talent povedat nemozem, ale stale ma napadne sposob fixacie a sposobovania bolesti... A mozno to ani nebude talent na grappling, ale skor riadna davka sadizmu
neviem či talent mám, ale tak vždy ma bavilo športovanie, skúšal som hocičo futbal, hokej, plavanie, americky futbal, atletiku, countrycross ale najviac my k srdcu prirastlo snowboardovanie. Začal som makať ako sa len dalo a investoval do toho. naši ma samozrejme podporovali a nakoniec sa mi to podarilo a začal som pretekať a cestovať ale stoji za tým drina no ale aj peniaze ale každy je niečim výnimočny
Neviem či je to talent, ale ako vraví eraser, nemôžem nad tým prestať premýšľať a viem, že to je to čo chcem robiť ...takže tak, ale na podporu môžem zabudnúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak sa dá nazvať talentom aj písanie, tak..hm..pred pár rokmi som z nudy napísala jedu hatlaninu a ukázala ju môjmu známemu, profesorovi na výške...tomu sa to zapáčilo a následne to bolo vydané...
ale toto je len taký "chvíľkový" talent...
a iné veci..hm..mám talent ničiť...všetko možné aj nemožné..ale o tom potom
Nie, nikto ma v tom nepodporoval Bavilo ma to.
a hej,podporovali,mamus,ale,akosi moj ultratalent zapada prachom... :/
a rozvíjam (minulý čas sem nepatrí, rozvíjaš stále) tým, že to robím predsa !
A možno mám, len o ňom neviem ... ale na všetky veci čo som doteraz skúšala som talent nemala, myslím.
Ale možno je to tým že sa stále podceňujem ...