v casopise dnes bol taky zaujimavy clanok o jednej jasnovidke ktora uz vyliecila velmi vela ludi a podobne... No a zadarmo ponuka talizman ktory vraj ludom prinesie stastie peniaze a lasku... A neviem ci si to mam od nej kupit... No nie kupit lebo to je z
len tak da? tomu never..mozno ti to da, ked si zaplatis jednu vestbu u nej a potom ti to da...a never takym hlupostiam ziadny predmet ti nemoze priniest stastia ani peniaze.
ja ti dám moju 4 ročnú zubnúú KefKu a poviem ti, že je to špeciálny talizman pre šťastie. AK mi uveríš, taK ti aj to pomôže chápeš aK uveríš, že nepotrebuješ žiadny talizman a budeš mať šťastie aj bez neho, taK to šťastie mať budeš
Neverím že je to zadara - určite tam bude ešte niečo doplnené mikroskopickým písmom Typu: Pri objednaní tohoto projuktu sa dobrovolne vzdávate svojej duše a všetkých svojích príjemných spomienok.
to je ot om ze ked veris ze nejaky predmet ti pomoze, citis sa lepsie sebavedomejsie a VERIS tomu ze to pekne pride a ked niecomu veris a nepochybujes o tom tak to pride...talizman je super vec ako cloveka prinutit VERIT a byt si isty tym ze to co pride bude super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale kaslem na too