A teraz si predstavte že na tejto zemi v tomto vesmire kde mi žijeme neexistujú peniaze zeby sme si tu vsetci len tak žili bez nich bolo by to super že ? taky pokoj by bol všade
hej, uplne popici. az kym by si nezacal byt hladny a nezistil by si, ze pekar nepotrebuje nic z toho, co mu mozes ponuknut, a tak by si skapal od hladu. ale ano, ak si odmyslis tuto drobnost, bolo by to super.
ľudia vy vôbec nerozmýšľate, taký život predsa žili Adam a Eva, kým sa nestalo to, čo sa stalo....
žili z plodov zeme, niečo podobné, ako je teraz v nebi....
@notme Tak povedzme ze roboti by nam vyrabali veci a za nas pracovali . Proste technologie by zta cloveka pracovali a clovek by si len valal sunky. Popripade by kontroloval robotov aby svoju pracu poctivo vykonavali . Nato by bolo mozno 2 % ludi ktory by kontrolovali robotov .
@tomas55555 a tie technologie ti kto spravi? ja ako informatik nemam problem zlozit si robota, ale mam pici zlozit robota tebe, ty si rob co chces nemas mi co ponuknut, cize aj v tomto scenari umries hladom. nevidim jediny dovod, preco by sa 2% ludi mali len tak o svoje schopnosti delit s ostatnymi.
Skôr si myslím že lepšie by bolo, keby každý mal svoju prácu, ale peniaze by neexistovali človek by dostal nejaku kartu/kód a ludia čo by pracovali by mali absolutne všetko zadarmo, a tí čo by nechceli pracovať by nemuseli ale v tom prípade by museli platiť za všetko. Podobný systém už vymyslel niekto, ale myslím že momentálne je to nemožné kedže každý by chcel pre seba najviac a ludia si nevedia vážiť veci, ale bolo by fajn keby tak o pár rokov to tak bolo si myslím, o pár stovák teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
zbohom.
Vždy budeš chcieť(potrebovať) niečo čo majú ostatný a ty nie.
Takže všetko co sa da teraz kúpiť by si si vyrábal sam hej? 19 rokov mas hej?
žili z plodov zeme, niečo podobné, ako je teraz v nebi....
aspoň, že sa ti páči