Ja by som bez tej reklamy na sackovu polievku, ktora poskytuje ZDRAVU dennu davku zeleniny asi bola uplne stratena a z trosku serioznejsieho pohladu, by mi asi fakt chybali- idealny cas na cikpauzu pocas filmu
hmm..jasne ze ked pozeram film a teraz po 15minutych je 25minutova reklama..tak to naserie..ale reklamy sluzia na oboznamenie s novymi produktami a inymi vecami..cize tuto ich funkciu uznavam...
Urcite by sa nedalo bez reklam zit,nevedeli by ste bez nich co si kupujete atd,ako inak by ste sa dozvedeli co ide v kine,koncerty,divadlo,sport.zapasy,atd...reklama neni len to co ide v telke tych par minut a tak strasne vas to otrvauje...studujem marketing a reklamu takze viem o com hovorim...
Ale hlavne ze tych reklam je prave tu na nete najviac,s tv sa to neda porovnat,ani neviete kolko tisic za den si ich aj nevedomky kuknete,tak si moc nestazujte
...tak som si tiež myslel že reklama na mňa nemá vplyv až nedávno som našiel písanku kam som si kreslil ako malý bolo tam nakreslené auto a v pozadí predajňa aut...
...presne tá istá v ktorej som si kúpil auto tak neviem 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
alebo že bude koncert tvojej kapely
...presne tá istá v ktorej som si kúpil auto tak neviem 8)