ved si to das pretetovat po nejakych 5 rokoch, to nie je take hrozne celkovo vsetky tetovania casom zoslabuju, ci tie na rukach castejsie to netusim ale myslim si ze to nie je ziadna veda
@luthien moj kamoš čo tetuje mi hovoril že čierna tam dlho vydrži ale ked si chceš dať niečo farbebne tak po rokoch to začne blednuť tak to stači len tie farby zvyrazniť nič strašne
@nataly005 každé tetovanie bolí či chceš alebo nie len sú miesta menej haklívé a viac ja si napriklád chcem dať na rameno raz si dám len neviem kedy to bude :-
To je blbosť Umývanie rúk s tým nemá nič spoločné. Farbu máš pod kožou. Tetovanie sa časom rozmazáva, bledne a stráca tvar, no to ti tatér hravo po niekoľkých rokoch upraví.
A @nancy456 Nepovedala by som, že bolí, je to iba nepríjemný po
A @luthien Mám tetovanie na zápästí a nie je bledé, nerozmazáva sa ani nič podobné Rovnako ako všetky moje ostatné tetovania Takže.. ono je to úplne jedno na akú časť tela si dáš kerku spraviť. Každý má inú pokožku a pigment a niekto má tetovania úplne čierne, niekto skôr do siva a niekto také modré... To neovplyvníš ani ty ani tatér.
Tohto sa určite nemusíš báť, že by nejako skôr bledlo a rozmazávalo sa
@nataly005 Fakt je to subjektívne. Kamoška má znaky na chrbtici a v pohode.
Ja som si dala robiť na rebro (tiež nie najviac príjemné miesto - tenká koža) a bolesť by som intenzivitou prirovnala k 20-minútovému opakovanému vpichovaniu svinsky hrubej ihly pri odbere krvi
A zasa ďalšia kamarátka pri tom takmer zaspala. Rôzne.
Ja som si dávala predvčerom na zápastie, a bolelo ma to len tam, kde máš tu najtenšiu kožu a šlachy, inač uplna pohodička len to tieňovanie bolo trošku na peejču
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
*hoperpohroma
@avieabbey
len najrychlejšie to vybledne na prstoch.. lebo tiež si stale umyvaš ruky,riad.. atd..
Znama mi raz hovorila, ze ona to pocitovala akoby ta skriabala macka
)
A @nancy456 Nepovedala by som, že bolí, je to iba nepríjemný po
Tohto sa určite nemusíš báť, že by nejako skôr bledlo a rozmazávalo sa
Ja som si dala robiť na rebro (tiež nie najviac príjemné miesto - tenká koža) a bolesť by som intenzivitou prirovnala k 20-minútovému opakovanému vpichovaniu svinsky hrubej ihly pri odbere krvi
A zasa ďalšia kamarátka pri tom takmer zaspala. Rôzne.
Uz len si musim najst dobreho tatera a nabrat odvahu