Nechcem žiadny obrázok, len čisto nejaký nápis, citát alebo len slová...asi nie v angline, možno latinčina, neviem....a určite nie žiadne čínske znaky a pod.
Mal by to byť citát,alebo fráza ktorá pre teba niečo znamená.Ja osobne som v podobnej situácii,tiež sa neviem rozhodnúť aké slová si dám zvečniť na svoje telo Pretože ich je tak veľa! Ale moje prvé tetko by určite malo byť niečo osobné..Ak mi teda rozumieš ako to myslím
@skeletonjack taky s ktorym sa stotoznis...onlgy god can judge me......justice for all........if you want a peace ,prepare for war.........An Eye for an Eye Will Make the Whole World Blind.........NWO.......vies kolko je napisov??? latine,angline,slovencine...v bar com????ked uz newes co aspon nieco teda co sa ty paci.....ja tu mam rimskeho boha a na stite ma moj datum narodenia na znak ochrany...pozri ak chces....mne sa to lubi je to primerane velke,pekne vytienovane a da sa casom dorabat ostatne..chcel by som este aby stal na nejakej skale s kamenov a pod nim sa odohraval boj asi 7-10 rimanov malba.... » www.birdz.sk/webka/malcharek...
tetovanie je nieco s cim budes zit zbytok zivota, takze najskor by som volil nieco, comu sama veris. ziadny citat z internetu ktory akoze kazdeho chyti za srdce, skor nieco od teba, aby to davalo zmysel tebe.
ale proti takemu Lorem Ipsum nemam nic, to som na vela ludoch nevidel
@skeletonjack - aj ja velmi uvazujem nad takym citatom kam ho chces?
Ja to asi budem mat v angline, z latinciny mozem odporucit akurat tak "Omnia cum tempore" (vsetko ma svoj cas), no s tym sa nestotoznuje kazdy. Kedze ja som vacsinou taka, ze chcem vsetko a hned, tak to chcem ako taky reminder.
ale myslim ze nie je nic jednoduchsie ako si to hodit do guuglu, cize odporucam napr. tu:
To fakt, zakladať fórum o tom, čo si dáš vytetovať? Veď to nie je niečo, do čoho by ti mali dačo hovoriť cudzí ľudia! Pokiaľ nevieš, čo si chceš dať, nedávaj si nič. Naozaj radšej vôbec nič. Tetovania, ktoré si ľudia dávajú iba pre to, aby mali nejaké tetovanie väčšinou aj tak vyzerajú strašne.
boze vy debili, tak sa chce inspirovat. NO A? to tu musite sustavne vo fore niekoho zjebavat? tam sa vyondievajte na tych strnastkach co zakladaju fora ci nie su tehotne.
Tetovanie máš na celý život. Ak nechceš byť iba ďalšou ovcou v stáde, malo by to byť niečo, čo ťa vystihuje, niečo originálne, nie niečo, čo ti poradia vo fóre. Tak si to dobre premysli
neviem, ja mám obrázok, ktorý pre mňa niečo znamená a pod ním citát, ktorý taktiež niečo znamená...vieš, to nie je tak, že "aha, tak tento citát je fajn" malo by to mať nejaký hlbší zmysel, nech nenosíš na tele nejakú blbosť celý život zbytočne a keď budeš starší a niekto sa ťa opýta, tak čo povieš? "bolo v móde tetovanie, tak som si dal a nevedel čo, toto som si pacol ako prvé..."
Omg lebo samozrejme každé tetovanie musí mať hlboký zmysel a zaznamenávať nejakú udalosť v tvojom živote ..bla bla bla ...a ten kto si dá proste len hviezdu tak čo to znamená ? Že videl padať hviezdu? .. Neviem čo si máš dať ale daj si proste niečo čo sa ti páči a hotovo .. nepočúvaj tie kecy , že to si radšej ani nedávaj keĎ nevieš čo chceš a kecy kecy
nepáči sa mi že sa tetovanie dostalo tam kde je v súčasnosti. Že každý si chce dať niečo vytetovať len preto lebo je to v móde a dá si na seba kadejakú hlúposť. Pozrie si rihannin alebo koho klip a vidí že má hviezdu tak si ju rýchlo ide dať aj on lebo však to má ten a ten. Tetovanie by malo byť originálne lebo je na celý život, nie že sa naň pozrieš o rok a nevieš prečo si si ho dal. alebo sa ťa niekto spýta prečo práve tento motív a ty nebudeš vedieť odpovedať alebo povieš že lebo to mal ten a ten.
citát si chcem dať aj ja vo francúžštine ale viem prečo si ho chcem dať, nie je to iba o tom že sa mi páči.
nechcem ťa odhovárať lebo si myslím, že si dáš tetovanie tak či tak ale poriadne si rozmysli čo a nedaj si hneď prvý citát čo sa ti zapáči
@superelectra no veď jasné!! ...ja už som mal strašne veľa nápadov...potom zas prišli ďalšie a dalšie...veď už si to dávam takmer rok...a vždy príde okamih, že ešte chvíľu počkám, kým nájdem niečo lepšie....tak som sa tu chcel inšpirovať
@ayreen ...chcem ho na ľavú ruku, minule som rozmýšlal, že by to nemusel byť nápis, ale noty nejakej mojej oblubenej pesničky...ale neviem... ...ešte to chce čas...a anglinu nechcem, pretože tej rozumie väčšina ľudí....daj si to radšej v inom jazyku,,,je to krajšie ...napr. v arabčine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
skús si nájsť nejaký citát, ktorý sa ti páči po slovensky a daj to niekomu preložiť
ale proti takemu Lorem Ipsum nemam nic, to som na vela ludoch nevidel
Ja to asi budem mat v angline, z latinciny mozem odporucit akurat tak "Omnia cum tempore" (vsetko ma svoj cas), no s tym sa nestotoznuje kazdy. Kedze ja som vacsinou taka, ze chcem vsetko a hned, tak to chcem ako taky reminder.
ale myslim ze nie je nic jednoduchsie ako si to hodit do guuglu, cize odporucam napr. tu:
» latinquotes.net/...
Isto budeš originálny
citát si chcem dať aj ja vo francúžštine ale viem prečo si ho chcem dať, nie je to iba o tom že sa mi páči.
nechcem ťa odhovárať lebo si myslím, že si dáš tetovanie tak či tak ale poriadne si rozmysli čo a nedaj si hneď prvý citát čo sa ti zapáči
takze ty si radsej pekne pockaj, lebo neskor olutujes
@ayreen ...chcem ho na ľavú ruku, minule som rozmýšlal, že by to nemusel byť nápis, ale noty nejakej mojej oblubenej pesničky...ale neviem... ...ešte to chce čas...a anglinu nechcem, pretože tej rozumie väčšina ľudí....daj si to radšej v inom jazyku,,,je to krajšie ...napr. v arabčine
Booyakasha Wagwaan !