Poznáte/videli ste film The Purge (Očista)? Ak áno, viete si predstaviť, že by to bolo aj u nás na Slovensku? Na ktorej strane by ste boli vy a ako si predstavujete svojich 12 hodín očisty?
Pre ľudí, kt. nevedia o čo sa jedná, je to legalizácia všetkých zločinov (vrátane vraždy) každý rok v jeden deň na 12 hodín, kde do vypršania času nemáte prístup k žiadnym záchranným zložkám. Jedna strana ľudí behá povonku a vyčíňa, kým tá druhá si barikáduje obydlie a vydesení čakajú na koniec
Neviem, či by také niečo mohlo fungovať, ľudia by vyrabovali banky, obchody, toľko ekonomickej kriminality by naša, a vlastne žiadna ekonomika neuniesla. Navyše, ak by zavládla takáto anarchia, do pôvodného stavu by bolo spoločnosť po 12 hodinách náročné vrátiť, už by každý sral na všetky autority.
Na Slovensku by sa to volalo The Holiday (Sviatok). Na pár dní v roku sa zatvoria všetky obchody a ľudia sú rozdelení na dva tábory - tí, čo majú nakúpené a v kľude si doma varia, a tých, čo na to zabudli a zbesilo behajú po pumpách a reštikách a vraždia sa medzi sebou, aby na nich zostalo.
tak ja by som urcite nechodila nikoho vrazdit a predstava toho, ze sa musim doma zabarikadovat a bat sa, ze ma pride niekto vyvrazdit, lebo chlap im nepredal v orangei telefon mi nepride prave prijemna
Predstava, ze ludia sa navzajom nezabijaju len preto, ze im hrozi basa je podla mna ujebana od reality. Pravdepodobne by sa nestalo nic, okrem toho, ze by vsade na ulici boli miliony ludi obchodujucich tovar od vymyslu sveta bez roznych licencii a dani.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Sťahovala by som hudbu a filmy, samozrejme