@kissmeplease ale mysliš že je to presne tak ako hovoria v tom filme? vlny vysielane z našho mozgu do vesmiru a podobne? v tom je ten rozdiel medzi 1. a 3. možnosťou
ja verím tomu, že naše myšlienky majú energiu. a tento svet (aj iné) sú jednoducho zložené z energií. to, že my ich tak nevidíme/nevnímame, je deficit (nás niektorých).
sila myslienok je urcite velka...knihu mam doma, ale necitala som ju, film som videla asi do polovicky (zaciatok sa mi pacil, velmi efektny ) ale to, co v nej hovorili som uz davno vedela a zacala vyuzivat skor ako som videla/citala knihu a ono to akosi funguje... kedysi som horko tazko robila skusky a len som stresovala a stale sa ucila, posledny rok a pol sa ani tolko neucim, no nestresujem a vzdy idem na skusku s tym, ze dostanem otazky, co viem a jednoducho spravim a nemusim sa nicoho bat, lebo som sa ucila a nepripustam si ziadnu inu alternativu ako odist so znamkou v indexe a takymto sposobom som tento semester spravila 4 skusky za tyzden.... tak dufam, teda viem, ze to bude fungovat aj teraz v utorok na staniciach
Videl som, je to uplna blbost, ale nechce sa mi vysvetlovat ze preco. Zakon pritazlivosti funguje, ale nie v takkom duchu ako je to tam ponate. Ten film je fraska. Ked som to vydrzal dopozerat, pozeral som potom na googli referencie a nasiel som ze zopar titulov tam bolo vymyslenych a ti ludia vlastne vobec neboli za co sa vydavali.
Pre slaboduchych ludi a pre takych, ktori su lahsie ovplyvnitelni vonkajsimi vplyvmi ako sebou samim to ale moze mat dobry efekt.
Najväčšia kravina, z ktorej niekto vytrieskal nehorázne prachy. A naviac je to celé úplne naopak, ale to je na dlhý filozofický rozhovor a ľudia majú neskutočnú tendenciu ihneď skočiť na každý pseudointelektuálne ladený dokument, takže nikoho nejdem presviedčať o tom, že je to nehorázny blud. Ale je
@psycholilithka ako vidim vobec sa do toho nerozumies ...absolutne nemas pravdu, keby zazijes ten uzasny pocit ked ti to funguje, ked silou mysle nieco dokazes ...lenze ty to asi nikdy nezazijes tak si v pohode mysli ze je to len o prachoch
no mamina to asi pre polrokom čítala. a stále teraz na mňa, že mysli pozitívne a tak. stále mi z tade niečo cituje neviem no zatiaľ ma neláka si tú knihu prečítať. možno keď budem staršia
@katie14 - veci dosiahneš tým, že sa o ne budeš snažiť a že pre ne urobíš maximum, nie preto, že o ne požiadaš vesmír alebo že im budeš slepo veriť... Sila sugescie tu určite je, ale nie je žiadna nadpozemská Psychika ti určite môže pomôcť pri riešení problémov, ale jedine v tom smere, že negatívne emócie ti môžu blokovať určité možnosti, ale nemá to absolútne nič s tým, ako je to podané v Secret. Secret je úbohé manipulovanie, povrchné psychologické vedomosti nasmerované komerčným smerom založené na vnucovaní. Pre mňa je Secret niečo ako sekta. A na to kto sa rozumie a kto nie máme pravdepodobne rozdielny pohľad
@psycholilithka ja nehovorim ze je to nieco nadpozemske atd, len som napisala ze to funguje a existuje to, lebo ty si najprv napisala ze je to kravina a je to uplne naopak ...pozri ja viem svoje a podla mna je to cele o viere. A za to ze ty tomu neveris za to uz ja nemozem...
Bože, keď som to videla, tak mi to zmenilo život. Snivajte a budete to mať, len sa nevzdávajte. Úplne ma to zmenilo a už nestrácam nádej. A nie som tak ľútostivá.
To čo tam hovoria je pravda. Čo dokáže ľudská myseľ, keď niečo chceme
mať aj keď to nemáme. Musíme si neustále sugerovať do mysľe, my to chceme a aj to budeme mať a to čoskoro.
Som s toho happy. Toto mi odporučil môj priateľ, aby som si to pozrela, lebo som bola veľmi zúfala a to ma naučilo porezať iným smerom.
Nikdy si nehovorme, že sme hlúpi a že nič nevieme. To tak nie je. Každý človek je inteligentný a má na niečo talent, ale o tom nevieme a keď aj o tom aj vieme tak pred ým utekáme a nechceme mať s tým nič spoločného. My nie sme hlúpi. Každí z nás čo sme sa narodili a sme tu, preto aby sme niečo dokázali.
Film Secret som spoznal asi pred rokom a popravde ma to okamzite ocarilo. Bola tam sice trocha pretahovana ale len chvylu. Tiez by som sa podelil o jeden moj zazitok co dokazuje ze to opravdu funguje !!!
Od mojich 15-tich som snival ze raz budem mat doma svoje vlastne studio kedze sa venujem hudbe ako Producent. The Secret som vtedy vobec nepoznal, ale nevedomky som sa tym vlastne riadil. Ked som spoznal secret az vtedy mi to doplo ze vsetko cim som,co som dokazal bolo len otom na ake veci som myslel. Tak som si povedal ze do pol roka budem mat svoje studio a budem mysliet ako by to uz bolo. Nemal som ziadny plan,nevedel som kde zozeniem peniaze,technika je velmi draha.Nemal som ziadnu pracu jednoducho nic... A zrazu len tak nahodou to prislo ani nvm ako Ubehlo nieco cez pol roka a pomali sa dokoncuju posledne prace v mojom studiu o akom som este nedavno iba snival The Secret sa snazim vyuzivat vo vsetkom a musim povedat ze mam vsetko co som kedy chcel a naco som myslel Takze uz len dodam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Keď si chlapec prial bicykel, myslel na to pol roka a po pol roku mu ho pred dom doniesol poslíček či kto, chujovina n-teho rangu.
Pre slaboduchych ludi a pre takych, ktori su lahsie ovplyvnitelni vonkajsimi vplyvmi ako sebou samim to ale moze mat dobry efekt.
Moj nazor iba.
neviem ale neverím v to že teraz keď budem niečo veľmi chcieť tak to aj dostanem
proste som nenapraviteľný realista
Pustila nám to učiteľka na etike
To čo tam hovoria je pravda. Čo dokáže ľudská myseľ, keď niečo chceme
mať aj keď to nemáme. Musíme si neustále sugerovať do mysľe, my to chceme a aj to budeme mať a to čoskoro.
Som s toho happy. Toto mi odporučil môj priateľ, aby som si to pozrela, lebo som bola veľmi zúfala a to ma naučilo porezať iným smerom.
Nikdy si nehovorme, že sme hlúpi a že nič nevieme. To tak nie je. Každý človek je inteligentný a má na niečo talent, ale o tom nevieme a keď aj o tom aj vieme tak pred ým utekáme a nechceme mať s tým nič spoločného. My nie sme hlúpi. Každí z nás čo sme sa narodili a sme tu, preto aby sme niečo dokázali.
Toto je môj názor na vec.
Od mojich 15-tich som snival ze raz budem mat doma svoje vlastne studio kedze sa venujem hudbe ako Producent. The Secret som vtedy vobec nepoznal, ale nevedomky som sa tym vlastne riadil. Ked som spoznal secret az vtedy mi to doplo ze vsetko cim som,co som dokazal bolo len otom na ake veci som myslel. Tak som si povedal ze do pol roka budem mat svoje studio a budem mysliet ako by to uz bolo. Nemal som ziadny plan,nevedel som kde zozeniem peniaze,technika je velmi draha.Nemal som ziadnu pracu jednoducho nic... A zrazu len tak nahodou to prislo ani nvm ako Ubehlo nieco cez pol roka a pomali sa dokoncuju posledne prace v mojom studiu o akom som este nedavno iba snival The Secret sa snazim vyuzivat vo vsetkom a musim povedat ze mam vsetko co som kedy chcel a naco som myslel Takze uz len dodam...
Predstavivosť je oveľa dôležitejšia ako znalosti