Mne sa tam páči zopár vecí, napr. Lunterovie podnik, zvláštny súčasný stav autobusovej stanice (nedávno som na tej skľučujúcej vybetónovanej planine prestupoval - ale každopádne som zvedavý na tú novú budovu), aktivity "NIE V NAŠOM MESTE", protiturecká strážna veža prebudovaná na hvezdáreň, ... S Bystricou mám spojených mnoho pekných spomienok, je škoda, že sa tam trochu rozmohlo to, o čom nemáme písať.
Bánska sa mi páči asi najviac odkedy sme sa presťahovali do BR... jazdím tam síce len do Európy a autodielov, ale i tak síce bol som aj na tej vežičke v lete a videl skoro celé mesto, má to niečo do seba škoda, že tam nikoho nepoznám...
BB je super ...mam tam klud od domova a aj celkovo mi to pride take nenapadne mestecko.. presne pre mna architektura je pekna (hlavne vecer) aj priroda...a tusim je tam vela birdzakov co si vsimam
Bystrica podla mna uz nie je to co byvala este pred dvomi rokmi... zavreli tirish a perlu... do ponorkesu ked som minule dosiel uz som tam nikoho nepoznal... ale odmysliac si krcmove nedostatky to mesto mam aj tak rad... byvaju tam koncerty, divadla su tam asi styri ak dobre ratam, trojo kinosal, takze po kulturnej stranke je to uplne uzasne mesto... a nie su tam hlavne zapchy, neni tam trilion ludi a to mne vyhovuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
podľa mňa príjemné mestečko! Autom sa dostaneš hocikde, keď si zmyslíš tak si vybehneš na kopec, do prírody, pekné centrum..