Ahojte, mam problem pretoze mi titulky vo filme nestihaju.Na zaciatku idu 100% ale uz po 1-2 minutach zacnu zaostavat.Uz som skusil viacero video prehravacov (windows media player, VLC a aj KM player) skusil som aj ine seriali a to iste.Nic nepomohlo.Viet
nainštaluj si KM player...tam si ich môžeš nastaviť dopredu dozadu.... alebo aj dať na vrch obrazovky (to sa asi da aj normalne ale nikdy som si nečítala nastavenia čo je velmi vďačné keď človek čosi díva vo vani
KM player ti to neopravil? blbost.... si to len nenašiel... neviem ako je to po anglicky...merge subtitles? či? proste stlač ú a ä neviem ktoré pohana do rpedu a ktoré do zadu ale to zistíš
@minotaurus93 to je jedno co mas player...nikde ti to nepojde poriadne...zrejme mas titulky pre iny release filmu...bud stiahni inu verziu filmu ale stiahni ine titulky...
@kosmiklove počuj, a vždy mi vŕtalo hlavou, titulky majú aj nastavenie frameratu, že pre video akého FPS boli robené, nie je toto postupné oneskorovanie spôsobené práve tým že nesedí actual FPS videa s tým pre ktoré boli robené titulky? lebo to sa dá tiež v KMku nastaviť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
skus stiahnut ine titulky, ktore maju trochu ine casovanie
najlepsie je dat si hladat do googlu k titulkom presne meno od koho ten DVDrip mas.. a ak to nemas staihnute tak len skusaj
ale tak, radšej si stiahni iné, než si niečo inštalovať.
enjoy