teraz vam to vysvetlim..tvaroh obsahuje bielkoviny a z tych v noci rastu svaly..samozrejme po treningu, ked clovek cvici... @marian55 takze ak necvicis, je ti to kok*t platne
@marian55 sa v tele rozklada, co sposobuje v tele velky prevrat?..sa prosim ta ukludni, si co myslis, ze budes mat nwm ake svaly?..na to zabudni..este aj ked plavas a behas, skoda tvarohu
@tunidlo neberem..ale ked si niekto, na koho to vobec nezaposobi, pretoze ani necvici ani nic, dava furt tvaroh a mysli si, ze z neho bude volaka skrina..tak omyl :/
lebo je to silny koncentra mliecnych bielkovin, ktory je potrebny na fungovanie organizmu. Clovek by mal denne uzit myslim 2,5g bielkovin na jedno kilo telesnej vahy, a to sa vacsinou nedodrziava, a jedna taka krabicka, teraz trepnem moze obsahovat co ja viem 50g. A udrziava sa s tym akoze svalstvo, lebo sa postupne uvolnuje do krvneho obehu. Nema velku energeticku hodnotu, cize nepriberies a ked si das nizkotucne, tak to mozes zaradit aj do diety trebars.
Pre Deti: obsahuje vapnik - vyvin kosti
Pre Zeny: obsahuje fosfor - priaznivo vplyva na nechty, zuby, vlasy, plet
ma aj vplyv na rast, ochranna funkcia pre pecenove bunky..
@mcaxebread ja som v posilke cital, ze 1kg vahy/1,5g bielkovin..a myslim si, ze skor toto je pravda..pretoze podla tohtro som si vypocital, ze by som musel zjest kazdy den 26 vajec..takze pri hentom vypocte by si ani neodkazal za cely den nieco take zjest..keby je to kg/2,5g
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale inak neporadím, ja som schopná jesť i slaninu o jedenástej večer
@camilla cesnak na noc nie je zdravý
Usporiadaj billboardovú kampaň s fotkou bielej substancie, zameranú proti mrhaniu tvarohom ako božím darom.
Mi nejako pripadalo, že ten tvaroh berieš prehnane vážne.
lebo je to silny koncentra mliecnych bielkovin, ktory je potrebny na fungovanie organizmu. Clovek by mal denne uzit myslim 2,5g bielkovin na jedno kilo telesnej vahy, a to sa vacsinou nedodrziava, a jedna taka krabicka, teraz trepnem moze obsahovat co ja viem 50g. A udrziava sa s tym akoze svalstvo, lebo sa postupne uvolnuje do krvneho obehu. Nema velku energeticku hodnotu, cize nepriberies a ked si das nizkotucne, tak to mozes zaradit aj do diety trebars.
Pre Deti: obsahuje vapnik - vyvin kosti
Pre Zeny: obsahuje fosfor - priaznivo vplyva na nechty, zuby, vlasy, plet
ma aj vplyv na rast, ochranna funkcia pre pecenove bunky..
@mcaxebread ja som v posilke cital, ze 1kg vahy/1,5g bielkovin..a myslim si, ze skor toto je pravda..pretoze podla tohtro som si vypocital, ze by som musel zjest kazdy den 26 vajec..takze pri hentom vypocte by si ani neodkazal za cely den nieco take zjest..keby je to kg/2,5g