inac to s hemisferami mozgu je hlupost... mozog je iba zmäteny, lebo nema dostatok informacii... a ked sa na to sustredis, bude sa ti tocit smerom ktorym chces
@obliviate hej neverila som bola som už veľmi unavená a nevedela som tomu pochopiť ale dneska som sa na to ešte raz pozrela a ako som sa zameriavala na jej hlavu tak som zistila, že sa ani netočí a že sa bude točiť tak ako chcem ja len stačí sa zamerať na jej hlavu (aspoň pre mňa)
jeziiiis to fakt nevidite ze raz sa toci do tej strany a potom chvilu do opacnej a takto sa to meni??je jedno ktoru hemisferu pouzivate ta animacia je proste taka..
išlo mi o to, že keď sa zameriaš na jej hlavu tak sa ti netočí ani do smeru hodinových ručičiek a ani v smere..jediná, ktorá to pochopila je asi @tasha5
@zeriavka to iste som si pomyslel pri tvojom uvodnom prispevku. Ked budes debatovat o niecom, co kazdy videl stokrat, dostanes odpovede, co kazdy videl stokrat.
no podľa mňa sa furt točí jedným smerom, a to v smere hodinových ručičiek, a nechápem, ako tam niekto môže vidieť opačný pohyb, alebo nebodaj, že sa nehýbe
a ja som síce obrázok už videla, ale nevedela som, že je to súčasť nejakého psychotestu. tak sa neposerte z toho, ako ste to už stokrát videli (ach)
@leilla ja som ju prv videla často meniť smer a zrazu som sa zamerala na jej hlavu len a dokázala som jej rozkázať akým smerom sa má točiť až sa prestala točiť teda točila sa ale úplnú otočku neurobila
urobila pol kruh doľava a pol kruh doprava a tak dokolečka
@leilla tak na prvý pohľad sa mi to otočí vždy doprava ale hovorím, že keď sa pozerám len na jej hlavu tak sa mi to ani netočí alebo si môžem meniť smer..tak neviem čo je pravda s tými hemisférami a tou ilúziou
nahodou ja si ju viem kedykolvek otocit...nepozeram sa priamo na nu..ak chcem zmenit jej smer pozriem sa pod obrazok,ze ju vnimam len periferne a ona odrazu smeni smer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
je to trik, ktorý sa zameriava na hemisféry mozgu
a je to staré
» en.wikipedia.org/wiki/Spinning_D...
@veroniques áno je to staré a čo má teraz byť? ja reagujem na včerajšie fórum
@xenomorph a zas sem trepe niekto tento istý link
a ja som síce obrázok už videla, ale nevedela som, že je to súčasť nejakého psychotestu. tak sa neposerte z toho, ako ste to už stokrát videli (ach)
urobila pol kruh doľava a pol kruh doprava a tak dokolečka
tak to už je skôr o optike a optických klamoch. ale pri otázke na smer predsa stačí jeden pohľad a je to zjavné