-Zábava, užívanie, zážitky
-Dobrý pocit, cítiť sa dobre, nemať depku ani starosti
-Mať cieľ, niečo v blízkej budúcnosti, čo očakávam a teším sa na to
-Pochopenie, aby ľudia chápali moje motívy, myslenie, spôsoby, a akceptovali ma.
-Patriť niekam, do skupiny kamarátov, do rodiny, do skupiny fanúšikov, hoc aj do klanu v nejakej hre, proste byť zaradený do vlastnej partie.
dobra nalada a spravna spolocnost,
peniaze a pocit dolezitosti,
dobra strava, oblecenie, zabava a dusevne zdravie,
hladanie prilezitosti a vzdelavanie sa,
navazovanie sa na iste osoby a laska k rodine.
1 vnutorna vyrovnanost
2 rodina(brat hlavne)
3 sny(cestovanie, priroda)
4 praca(ale mat aj cas)
5 zdravie(strava cvicenie)
ale skor v zmysle ze sa chcem v tych veciach zlepsit..
1. pohodlie,spokojnost,stastie,sloboda,... (jednoducho mix vsetkeho co mi sposobuje prijemne prostredie a pocity)
2. vztahy s ludmi ( snazim sa pracovat na tom aby som mal s ludmi dobre vztahy, aktivne sa na tom podielam a co najviac eliminujem ludi zo svojho zivota s ktorymi sa neda vytvorit pozitivny vztah-pretoze prispievaju k mojej nepohode a k nenaplnovani bodu 1.)
3. snazim sa odkladat si co najviac penazi ako to len ide (so zdravym pomerom ale minania a zitia s aktivnymi financiami) co znamena ze co chcem si kupim a neobmedzujem sa,ale zaroven si aj co najviac odlozim.
4. neustale premyslam.nad sposobom a dosiahnutim trvalejsieho financneho zabezpecenia ako len na par.mesiacov dopredu...premyslam.teda nad rokmi...s tym suvisi aj zmena prace a podmienoknsamozrejme.ktore.mam...
a 5. je buducnost vzhladom na.partnersky zivot a kupa nehnutelnosti a zapocatia stabilneho vlastneho zivota s vlastnym majetkom a prostriedkami pre normalny zivot ...
za tymto bodom ak to dosiahnem bude nasledovat uz len mozna vizia vlastnej rodiny alebo cestovatelskeho planu s nejakym umyslom a cielom,uvidime
no vlastne aj cestovanie by som tam dal, ale keďže len 5, vybral som tieto... inak by som pridal samozrejme aj prírodu a s ňou spojenú turistiku a s tým všetkým súvisí aj sloboda, ktorá tu už bola spomenutá, ale to slovo pre každého znamená niečo iné
rozmyslam uz chvilu ale to sa proste neda... vsetko so vsetkym suvisi... v podstate staci stastie lebo pre mna stastie suvisi so zdravym, so zdravou aj mojou rodinou, priatelmi, s mojim muzom, s peniazmi, uspechom, vnutornou harmoniou atd
Ak nerátam zdravie, tak určite rodina (milujúci muž, ktorého neskutočne milujem a naše deti, ktoré budú čo najlepšie vychované). Práca a kariéra ( tu patria aj financie, za ktoré si kúpim čo potrebujem a chcem). Zázemie - veľký dom a záhrada ďaleko od centra mesta, niekde v prírode, kde budem s rodinou rada tráviť voľný čas. Cestovanie. Posledná priorita - vlastnosti, ktoré mi pomôžu prekonať všetky prekážky, ktoré musím zvládnuť a správne rozhodnutia.
1. štastie- to je univerzálna priorita a želanie.
Je v podstate jedno či budem zdravá, bohatá, budem mať skvelých priatelov pokial nebudem štastná.
A je v podstate jedno či som chorá, chudobná , bez kamarátov, pokial som s tým úplne spokojná a štastná vo svojom živote.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
2) stastie
3) spokojnost
4) rodina
5) laska
2.priatelia
3.zdravie
4.láska
5.vzdelanie
2) Peniaze
3) Stastie
4) Laska
5) Zdravie
-Dobrý pocit, cítiť sa dobre, nemať depku ani starosti
-Mať cieľ, niečo v blízkej budúcnosti, čo očakávam a teším sa na to
-Pochopenie, aby ľudia chápali moje motívy, myslenie, spôsoby, a akceptovali ma.
-Patriť niekam, do skupiny kamarátov, do rodiny, do skupiny fanúšikov, hoc aj do klanu v nejakej hre, proste byť zaradený do vlastnej partie.
Ale zoradiť ich už neviem.
2 šťastie
3 vedomosti
4 čas
5 €€€
šťastie
pokoj v duši
rodina
priatelia... bez poradia...
peniaze a pocit dolezitosti,
dobra strava, oblecenie, zabava a dusevne zdravie,
hladanie prilezitosti a vzdelavanie sa,
navazovanie sa na iste osoby a laska k rodine.
vzdelanie
rodina
stastie
cestovanie...
- pocit, že niekam patrím
- fotenie
- kamarati
- porozumenie
2. Rodina
3. Zdravie
4. Priatelia
5. Praca
Zrac
Omg preco preco fuj zivot
Osobna hygiena
Skola
Co si budeme navravat
2 rodina(brat hlavne)
3 sny(cestovanie, priroda)
4 praca(ale mat aj cas)
5 zdravie(strava cvicenie)
ale skor v zmysle ze sa chcem v tych veciach zlepsit..
rodina
dobra praca
cudzi jazyk
hobby
2. vztahy s ludmi ( snazim sa pracovat na tom aby som mal s ludmi dobre vztahy, aktivne sa na tom podielam a co najviac eliminujem ludi zo svojho zivota s ktorymi sa neda vytvorit pozitivny vztah-pretoze prispievaju k mojej nepohode a k nenaplnovani bodu 1.)
3. snazim sa odkladat si co najviac penazi ako to len ide (so zdravym pomerom ale minania a zitia s aktivnymi financiami) co znamena ze co chcem si kupim a neobmedzujem sa,ale zaroven si aj co najviac odlozim.
4. neustale premyslam.nad sposobom a dosiahnutim trvalejsieho financneho zabezpecenia ako len na par.mesiacov dopredu...premyslam.teda nad rokmi...s tym suvisi aj zmena prace a podmienoknsamozrejme.ktore.mam...
a 5. je buducnost vzhladom na.partnersky zivot a kupa nehnutelnosti a zapocatia stabilneho vlastneho zivota s vlastnym majetkom a prostriedkami pre normalny zivot ...
za tymto bodom ak to dosiahnem bude nasledovat uz len mozna vizia vlastnej rodiny alebo cestovatelskeho planu s nejakym umyslom a cielom,uvidime
Šťastie
Rodina a priatelia
Vzdelanie
Peniaze
rodina
zdravie
prašulky
a plnenie si snov
Peniaze
Lakovanie nechtov
Kuracie nugety s chilli omáčkou
Môj pes
2. priatelia
3. zdravie
4. vzdelanie
5. peniaze
Toto a veci s tym spojene absorbuje vsetok moj cas momentalne
Je v podstate jedno či budem zdravá, bohatá, budem mať skvelých priatelov pokial nebudem štastná.
A je v podstate jedno či som chorá, chudobná , bez kamarátov, pokial som s tým úplne spokojná a štastná vo svojom živote.
2. zdravie
3. vzdelanie
4. láska
5. peniaze