huh? a čo tým chceš vlastne?
začínam asi fakt strácať zmysel pre humor... vesmír sa nám v tvojej reči pchá doriti až veľmi; napríklad tá neznáma tmavá hmota, ktorá je všade a je aj v nás, vlastne cez nás prechádza, aj tie neutrína, a ešte nejaké častice sa nájdu, čo sú aj v nás, aj pri nás, aj vo vesmíre
vietor je medzinarodne spiknutie coriolisovych sil, rozdielnych teplot vzduchu, a sionistov. Neviem kde je ked nefuka, ale mozes si byt isty tym ze vietor vie kde sme mi ked nefukame.
harlekín, ty čo študuješ? celkom ma to zaujíma... ale tipnem si predtým, niečo s humanitným smerom, trebárs filozofia, teológia, právo a prečo by to malo byť zrovna nebo v tej čiernej diere?
no podľa mňa by taký človek žil tak do hraníc udalostí... a odkiaľ vieš, že človek žije v čiernej diere? nikto sa stadiaľ nevrátil, či ty vieš o niekom, alebo niečom, čo by prežilo v takom zakrivenom priestore? lebo ja nie, a podľa zákonov, ktoré platia v našom klasickom vesmíre to ani nie je možné
ale sak zem je sucastou vesmiru..tak aj my sme jeho sucastou...a clovek stale nieco skuma...
uz neviem ktory filozof rozprava o boji s prirodou-boj=poznavanie...clovek ma v sebe zakodovane, ze chce vsetko ovladnut, a len tak to moze ovladnut, ak to bude dokonale poznat..a tak teda poznava..
vesmír nejde do nás? vietor je sposobeny vyrovnavanim roznych talkov vzdusnych mas v amtosfere, ktore su sposobene roznymi teplotami...aspon myslim. Dostanem euro?
minivi, no možno pár vedcov takých sa našlo a stále nájde, ale našťastie vedecká morálka na tom tak zle nie je (uvidíme, ako to bude ešte ohľadom genetikov v budúcnosti), ja by som skôr povedala, že tí, čo nemajú vedomosti tvrdia, že ovládnu všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
začínam asi fakt strácať zmysel pre humor... vesmír sa nám v tvojej reči pchá doriti až veľmi; napríklad tá neznáma tmavá hmota, ktorá je všade a je aj v nás, vlastne cez nás prechádza, aj tie neutrína, a ešte nejaké častice sa nájdu, čo sú aj v nás, aj pri nás, aj vo vesmíre
A čo by sa stalo ak by človek vošiel do čiernej diery?
No podľa mňa by taký človek žil dosť dlho ...
A kto by ťa to tak strašne potešil keby žil tak dlho?
Ja som si to len v momente písania myslel
To ma ešte nenapadlo, že už len to trenie pri tej rýchlosti by naňho bolo zlé
Každopádne... asi by bol dlho na svete, čo už na tom, že by toho moc nenažil
uz neviem ktory filozof rozprava o boji s prirodou-boj=poznavanie...clovek ma v sebe zakodovane, ze chce vsetko ovladnut, a len tak to moze ovladnut, ak to bude dokonale poznat..a tak teda poznava..
a fakt sa obávam toho, čo bude s genetikou v budúcnosti, nastane riadny konflikt genetika kontra etika, uf, uf