ono môže to byť len forma akou vnímaš realitu, aspoň v mojom prípade je to niekedy tak keď moc rozmýšlam nad vecami tiež mi nieje bohvieako... Niežeby ma to tešilo, ale skrátka niekedy ako by som si to vyžadoval
Hovorí sa že všetkého veľa škodí, je normálne keď sa človek potrebuje nejako odventilovať, možno sa to u Teba prejavuje takýmto spôsobom ale ťažko povedať, záleží od osobnosti všetk
to vyčítajú aj mne... začneš všetko rozoberať a nakoniec máš v tom chaos. Možno na seba necháš všetko príliš doľahnúť... aspoň mne sa to stáva. Nemyslím že si tragéd. Každý má svoj spôsob ako sa vyrovnať s problémami aj keď ťa to samú skôr ničí. Mne len stále hovoria "nerieš" ale ja aj tak riešim a stále rozoberám. Keď už sa to snažím nejak potlačiť tak počúvam hudbu ale nie príliž depresívnu, len stále si ma tie myšlienky nájdu.
@0 občas poznám tieto pocity,nechceš byť smutná, nechceš byť taká,ale nechceš taká nebyť.....Asi ti niečo v živote chýba, možno motivácia, možno niečo čo by ti zabránilo mať tieto stavy Skús začať robiť veci, ktoré odkladáš alebo si povieš, že to nie je až tak dôležité, alebo proste nájdi si niečo, možno to pomôže ako odreagovanie....
Posledné mesiace sa nespoznávam. Neviem sa tešiť z vecí,ktoré mám, lebo stále pochybujem, či ich naozaj mám. Stále mám pocit,že isté veci sa vytratili a ja ich neviem nájsť a dať naspäť. Stále premýšlam, či boli moje rozhodnutia v istých oblastiach správne a aj keď viem,že boli,že som spravila najlepšie ako som vedela, vždy to riešim a som z toho mimo.
Prežila by som to celkom v pohode,kebyže sa to občas netýkalo aj môjho súkromného života.Hoci si takto blízko k telu pustím len pár jednotlivcov,som na nich veľmi citlivá,až príliš, čo môjej psychyke neprospieva a problémy z tejto oblasti sa občas prenášaju až do tej fyziologickej roviny.
Ale to mám všetko z toho, že nemôžem spávať už pekne dlho. Obvykle spím sotva 4 hodiny a to sa mi snívajú sny so všetkým čoho sa bojím asi najviac.
ja si myslím, že to je o tom, ako minulý rok. keď sme obidve sračkovali. máme toho nad hlavu. uvidíš, že keď prejde skúškové, keď bude trošku viac času, keď sa konečne budeme vedieť stretnúť a ísť na kávu a vodku, tak sa to urovná.
veď aj whisky s dorotou spievajú, že "ono sa to časom spraví. vieme, že nám život všetko môže vziať, rozbiť hubu na dve tri rany, keď chceš boha rozosmiať, tak mu povedz svoje plány"
treba vyčkať. veď toľko vecí máš okolo seba, čo ťa ubíja. tak nenič ešte sama seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mala som na mysli emoidné sklony (dúfam, všetci viete, čo tým myslím), pardon.
to ani nepoznám
vravím ale, že depresia to nie je.
Hovorí sa že všetkého veľa škodí, je normálne keď sa človek potrebuje nejako odventilovať, možno sa to u Teba prejavuje takýmto spôsobom ale ťažko povedať, záleží od osobnosti všetk
radi upadavali do smutnych stavov, aby potom mohli tvorit pekne basnicky..
napriklad taky emil boleslav lukac a by ste sa cudovali, co vsetko popisal.
az na to, ze ja mam od neho daleko. dost dost daleko..
ale..som behla teda na depka.sk..
ze by ma tam nieco uputalo..no..neviem, ja nie som depkarcina.
fakt.
to bych v tom uz byla permanentne po usi.
mozno je to momentalne skuskovym..ale..
je to v prdeli, ked si pokazim vecer, alebo moznost sa ucit takymito myslienkami..
presne!!!
ja stale riesim!
vsetko riesim!
@6 čo máš proti depka.sk?
Posledné mesiace sa nespoznávam. Neviem sa tešiť z vecí,ktoré mám, lebo stále pochybujem, či ich naozaj mám. Stále mám pocit,že isté veci sa vytratili a ja ich neviem nájsť a dať naspäť. Stále premýšlam, či boli moje rozhodnutia v istých oblastiach správne a aj keď viem,že boli,že som spravila najlepšie ako som vedela, vždy to riešim a som z toho mimo.
Prežila by som to celkom v pohode,kebyže sa to občas netýkalo aj môjho súkromného života.Hoci si takto blízko k telu pustím len pár jednotlivcov,som na nich veľmi citlivá,až príliš, čo môjej psychyke neprospieva a problémy z tejto oblasti sa občas prenášaju až do tej fyziologickej roviny.
Ale to mám všetko z toho, že nemôžem spávať už pekne dlho. Obvykle spím sotva 4 hodiny a to sa mi snívajú sny so všetkým čoho sa bojím asi najviac.
Celé zle
ja si myslím, že to je o tom, ako minulý rok. keď sme obidve sračkovali. máme toho nad hlavu. uvidíš, že keď prejde skúškové, keď bude trošku viac času, keď sa konečne budeme vedieť stretnúť a ísť na kávu a vodku, tak sa to urovná.
veď aj whisky s dorotou spievajú, že "ono sa to časom spraví. vieme, že nám život všetko môže vziať, rozbiť hubu na dve tri rany, keď chceš boha rozosmiať, tak mu povedz svoje plány"
treba vyčkať. veď toľko vecí máš okolo seba, čo ťa ubíja. tak nenič ešte sama seba