ono.. vtedy som si myslela, že to boli trapasy ale dnes sú to normálne zážitky
ale tak..
►napríklad som dva mesiace chodila so spolužiakom z inej triedy a ked sme sa rozišli, tvárili sme sa, že sa nepoznáme xD
►pri prezentovaní projektu cez dataprojektor som zabudla na to, čo som robila na nete a všetci videli moje krásne stránky (nie nebolo to nič erotické, iba anime, japonsko a tak, ale všetci sa tvárili dosť ... pohoršene)
►ked som mala ešte starý mobil, počúvala som hudbu cez sluchátka, mobil mi spadol a hudba sa zapla na plné pecky (hralo mi dramatikz slovenská mládež)
a na iné si zatial nespomeniem
Mali sme take podium pred tabulou a nezabudnutelne som z neho zjebala a vzala so sebou tri rady lavic. Prave vstupujuci matikar tomu nevenoval ani zlomok sekundy pozornosti
A vlastne odvsadial a vsade som sa zjebala pred vsetkymi, cl dostatocne zatienilo moje ostatne pocinanie.
Prišiel som ráno s košeľou oblečenou naopak. Vchádzal som do telocvične a vo dverách a trafila lopta di ksichtu, niekto si vymyslel, že som sa v autobuse bozkával s jednou nie veľmi atraktívnou spolužiačkou. Keď sa ma na to prišli opýtať, bral som to ako žart a nepoprel som to. Všetci uverili, že sa to naozaj stalo. :/ atď.
A mám dejavu. Určite som toto už niekde písal, tak sorry že sa opakujem.
tak mi napadlo, keď som na intráku na izbe prepnutá vykrikovala, že: "my máme s Kubkom filcky!" (nemali sme ich! ).. a v tom sa otvoria dvere a tam vychovávateľka: "Natália! nehanbíte sa?!"
a veľa toho bolo trápneho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale tak..
►napríklad som dva mesiace chodila so spolužiakom z inej triedy a ked sme sa rozišli, tvárili sme sa, že sa nepoznáme xD
►pri prezentovaní projektu cez dataprojektor som zabudla na to, čo som robila na nete a všetci videli moje krásne stránky (nie nebolo to nič erotické, iba anime, japonsko a tak, ale všetci sa tvárili dosť ... pohoršene)
►ked som mala ešte starý mobil, počúvala som hudbu cez sluchátka, mobil mi spadol a hudba sa zapla na plné pecky (hralo mi dramatikz slovenská mládež)
a na iné si zatial nespomeniem
Prečo?
Stále sme jeden na druhého čakali, cez prestávky sme boli spolu, držali sa za ruky a tak. OMFG! Keď si na to spomeniem chce sa mi grcať.
A vlastne odvsadial a vsade som sa zjebala pred vsetkymi, cl dostatocne zatienilo moje ostatne pocinanie.
Akej?Nie si sama
Môžeš ešte nejaké napísať?
A mám dejavu. Určite som toto už niekde písal, tak sorry že sa opakujem.
tak mi napadlo, keď som na intráku na izbe prepnutá vykrikovala, že: "my máme s Kubkom filcky!" (nemali sme ich! ).. a v tom sa otvoria dvere a tam vychovávateľka: "Natália! nehanbíte sa?!"
a veľa toho bolo trápneho