@jankaemko áno, ja osobne ju pred alkoholom uprednostňujem, je mi ten stav zaujímavejší a inšpiratívnejší, mám rád ten druh sústredenia ktorý umožňuje, mám rád že sa nepotácam a nemám (obvykle) problémy s artikuláciou, mám rád že nevidím rozmazane ale naopak keď na niečo pozriem tak sa to zaostrí a oproti všetkému ostatnému to hrozne vynikne, mám rád že čas beží v takých malých akokeby sa "opakujúcich" slučkách ktoré sa postupne posúvajú dopredu, mám rád že zvuky a hudbu cítim v tele/duši ako vibrácie a že vibrácie z tela/duše viem "vynášať" do hudby, mám rád že po nej nemám opicu, mám rád že som po nej prakticky v stave ospalosti/ako tesne pred zaspatím ale napriek tomu sa mi nedá zaspať, mám rád že vtedy ku mne v každej sekunde príde toľko vnemov a myšlienok koľko by som nestihol zapísať alebo povedať ani v priebehu troch minút, atď atď.
mimochodom ďalšia sprostá otázka.
jediné čo na nej nemám rád je že sa mi nedá kontrolovať či mám chuť byť medzi ľuďmi alebo osamote, a vo všeobecnosti že keď vtedy nerobím to čo chcem robiť, tak mi to spôsobuje úzkosť.
alkohol = páchanie blbostí, veľa fajčenia, prázdna peňaženka, opice a výpadky pamäte. ale zase bavím sa zväčša dosť, zbližuje, a následky sú nevyhnutné zlo.
tráva = nespoločenskosť, zväčša sedím a nehýbem sa, napadajú mi fest divné veci a súvislosti, nemám chuť fajčiť, čo je len dobre, ale zase niekedy som druhý deň jak po hlave uderená - čo je furt lepšie jak opica of course...
alkohol preferujem v spoločnosti, weed si radšej dám sama a zabalím sa do postele.
@midnight ....a zo šediveho páva sa staaaava krasny pestrofarebny .....ano suhlasim stebou v podstate...az nato ze na kazdeho vplyva inak a kazdy by mal zodpovedne zhodnotit ci mu to prospieva alebo nie....a ak to nedokaze...no tak by travu a ani alkohol pozivat nemal....lebo ho pohltiii...iba tyyyyy co su nad ...iba tym to nieco prinesie....dokonca obohatiiiiii...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
(aj ked si dam uplne mini mnozstvo, vacsie ako mini som ani nemala)
som za @1
ale inak chlast
to je taka otazka ako keby sa opytas co je lepsie arzan, kyanid alebo strychnin?
@majo16
presne! najlepšia je dobrá spoločnost vtedy nepotrebujete ani jedno
ale inak rozhodne alkohol... a najradšej pivo... s mierou
mimochodom ďalšia sprostá otázka.
jediné čo na nej nemám rád je že sa mi nedá kontrolovať či mám chuť byť medzi ľuďmi alebo osamote, a vo všeobecnosti že keď vtedy nerobím to čo chcem robiť, tak mi to spôsobuje úzkosť.
tráva = nespoločenskosť, zväčša sedím a nehýbem sa, napadajú mi fest divné veci a súvislosti, nemám chuť fajčiť, čo je len dobre, ale zase niekedy som druhý deň jak po hlave uderená - čo je furt lepšie jak opica of course...
alkohol preferujem v spoločnosti, weed si radšej dám sama a zabalím sa do postele.
v kazdom pripade trava je svinstvo, alkohol je svinstvo. pokial si budes robit caj z marihuany tak jedine v tedy je mozno lepsia trava.