zajtra mi idú trhať zub, hornú stoličku a chcel som sa opýtať či niekto má s takýmto trhaním zubu skúsenosti. Či to bolí a hlavne to, aké bývajú stavy po vytrhnutí. Uvedomujem si, že je to možno individuálne, ale každá skúsenosť mi pomôže sa
stolicku mi netrhali ale 4 mi vytrhli kvoli strojceku. nebolelo len taky neprijemny pocit, ale nic hrozne ako si spatne spominam. po vytrhnuti je to trochu citlive ale myslim ze ma nebolelo...
@alanalda asi pred mesiacom mi trhali. Aboslutne sa neboj. Da ti injekciu ktoru ani necitis ked ti ju picha, vsetko ti tam strpne a vytrhne to ti to. Trva to par sekund a neboli to. Je to neprijemne ale bolest necitis. Ja som fungoval hned, akurat co na tu dieru som si zvykal
mne kamaratka pisala, ze po tom tusim zvracala, ze niektorych chytia horucky, takze neviem co mam cakat .. zuby mi uz trhali, ale tie boli mliecne a to je uz 4 roky dozadu, teraz mi idu trhat zub, ktory je uz trvaly ..
tam ta to boliet nebude, to akoze zubar neni debil ze necha nech mu tam ludia vrieskaju a robia sceny...a potom doma, to mu je uz jedno, tam nech aj skapes...ale to aj tak on neovplyvni nijak...zozeries par tych onych proti bolesti a mas
Záleží, ktorý... mne trhalo 4 a ani jeden nebol prerezaný... Prežila som.. Bolesť po tom? s tabletkami úplne v pohode... Skôr ako na bolesť sa priprav na chuť železa... z krvi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale prežiť sa to dá, hlavne treba ísť s tým, že nejakú bolesť ucítiš, netreba sa báť.
horšie je to keď ti ho vysekáva jak mne minule bolelo ma to celý víkend :/