vstanem napijem sa vody idem cvicit makam makam potom sprcha potom sa nazerem potom sa ucim alebo jebem na to a potom mam medzitym desiatua ptoom obed ..obcas nieco upracem a precitam si knihu aby sa nepovedalo a ptoom sa znova ucit ..potom olovrant a potom zasa sa ucim alebo nieco podobne alebo idem von alebo to je jedno more a potom vecera a ptom sa zasa ucim alebo som von alebo chlastam alebo sa hram na pocitaci alebo proste som von a ptoom pozrem serialy a idem spat ..a takto to ide stale dokola a stale cvicim a cvicim a este par tajnych veci ale to tu nenapisem ...guudbaaaj
Dvanásť hodín ráno bije,
dúfam že ma nezabije.
Dvihnem nohu, potom druhú,
tretia zase stojí v kruhu.
Bolesť v bruchu či v stomačí,
na zákrute hovno tlačí.
Vyserem sa, už je kľud,
nemôžem sa nadýchnuť.
Dám si vodu, to je liek,
brucho chce jesť jak napriek.
Už je dobre, už je fajn,
hned zas večer, maj sa bye.
Vstanem po prechlastanej noci niekedy medzi siedmou ranou a stvrtou vecer. Pol hodinu cumim do telefonu a rozmyslam ci ma vyznam vobec vstat, alebo pokracujem az do dalsieho dna (aby som sa vyhol vecernemu slopaniu).
Ked uz sa mi podari vstat hodim nejake tie toasty na panvicu a spravim k tomu nejake tie vajca. Co by som to bol za wannabe vegana keby nezerem slepaciu menstruaciu, vsakze? Na tuto cast dna sa tesim najviac, kedze paralelne k "ranajkam" si robim jeden z desiatky cajov, ktore sa mi povaluju na cajovom stoliku.
Spustam comp a idem hned kodit popri tom ako by som si chcel vychutnat caj, ktory uz asi hodinu luhujem v kuchyni. Niekedy vecer si uvedomim, ze by bolo dobre sa aj naobedovat, tak otravujem spolubyvajucich nech idu so mnou do nudlarne. Vacsinou sa na mna vyprdia, takze zapinam konvicu a zalievam nudle doma. Ak som velmi akcny tak utekam na night market na overenu kimchi placku, alebo vegan klobasu s kartoffelsalat od nemcura, ktory zabludil na Taiwane a otvoril si tu stanok.
Po "obede" prichadza ta najkrajsia cast dna - slopanie. Bud sam, alebo so spolubyvajucimi, nasim US couchsurferom a obcasnou sexy zenskou navstevou. Medzi tym si odbieham do mojej queensize postele zahrat si striedavo na gitare a ukulele, kym este nie som uplne na sracku.
"Rano" vstanem a nepamatam si co sa dialo poslednu noc.
@matwejo dik to si pis, aj ked chvilu mi trvalo kym som pochopil, ze zit svoj sen je vcelku jednoduche. Len sa treba rozhybat, aj som o tom napisal clanok » mariodian.com/post/1074915278...
Ráno vstanem, vyštím sa, umyjem si ruky,
poškrabem sa na piči pritom jak čistím zuby,
dám si to čistobiele triko a tie modré džíny,
všetky tie vyjebané handry sú aj tak z Číny.
A výjdem von dám si čierne bríle,
sedím v čiernom aute s hudbou v čiernom štýle,
veziem sa len tak ulicou a telefonujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a zisťujem
že už dávno ráno nie je
tak sa naobedujem
psovi sa venujem
internetujem
a večer film a za tým spánok
a potom je zase ráno
Škola
"ucim sa"
Spat
Toto nieje život
nemáš za čo :letim:
Dvanásť hodín ráno bije,
dúfam že ma nezabije.
Dvihnem nohu, potom druhú,
tretia zase stojí v kruhu.
Bolesť v bruchu či v stomačí,
na zákrute hovno tlačí.
Vyserem sa, už je kľud,
nemôžem sa nadýchnuť.
Dám si vodu, to je liek,
brucho chce jesť jak napriek.
Už je dobre, už je fajn,
hned zas večer, maj sa bye.
Ked uz sa mi podari vstat hodim nejake tie toasty na panvicu a spravim k tomu nejake tie vajca. Co by som to bol za wannabe vegana keby nezerem slepaciu menstruaciu, vsakze? Na tuto cast dna sa tesim najviac, kedze paralelne k "ranajkam" si robim jeden z desiatky cajov, ktore sa mi povaluju na cajovom stoliku.
Spustam comp a idem hned kodit popri tom ako by som si chcel vychutnat caj, ktory uz asi hodinu luhujem v kuchyni. Niekedy vecer si uvedomim, ze by bolo dobre sa aj naobedovat, tak otravujem spolubyvajucich nech idu so mnou do nudlarne. Vacsinou sa na mna vyprdia, takze zapinam konvicu a zalievam nudle doma. Ak som velmi akcny tak utekam na night market na overenu kimchi placku, alebo vegan klobasu s kartoffelsalat od nemcura, ktory zabludil na Taiwane a otvoril si tu stanok.
Po "obede" prichadza ta najkrajsia cast dna - slopanie. Bud sam, alebo so spolubyvajucimi, nasim US couchsurferom a obcasnou sexy zenskou navstevou. Medzi tym si odbieham do mojej queensize postele zahrat si striedavo na gitare a ukulele, kym este nie som uplne na sracku.
"Rano" vstanem a nepamatam si co sa dialo poslednu noc.
to je super, znie to ako living your dream
poškrabem sa na piči pritom jak čistím zuby,
dám si to čistobiele triko a tie modré džíny,
všetky tie vyjebané handry sú aj tak z Číny.
A výjdem von dám si čierne bríle,
sedím v čiernom aute s hudbou v čiernom štýle,
veziem sa len tak ulicou a telefonujem.